Da! Zahărul in exces îți scade din putere, te face să devii slab. Am experimentat asta, nu e bine. Bagă legume și fructe.
Da mananc fructe si legume, deja de 6 zile nu imi trece, ti-e cat ti-a durat?
6 zile? Și de cât timp bagi zahar în exces? Ai auzit de detoxifiere?
Renunță la zahar o vreme și mănâncă alimente bogate în fier, adică chestii verzi. Știu, nu sunt faine, dar fac bine.
Mi-am revenit cam după o luna de zile în care am mâncat sănătos si echilibrat, adică după luna asta eram în stare să depun și eu efort.
Eu cred ca problema este psihica nu are legatura zaharul, este bine sa renunti la el dar nu e din cauza lui.
Nu puteam sa țin cuțitul în mână să tai o roșie. Când am văzut ca e asa, am renunțat la dulce.
Daca era de la prea mult zahar ti se facea rau
Si eu am mereu asa ceva, simt ca nu am putere.
Am facut analizele si nu am nimic, glicemia era in limite normale.
Dar am ceva probleme cu depresia si sunt tot timpul obosit si casc toata ziua,
Bineinteles ca zaharul este cauza. Manaca sanatos, vegetale, inlocuieste zaharul cu fructele proaspete si vei fii mai santaoasa, vei avea mai multa putere.
Evita zaharul, ca iar ajungi grasa, ca esti fetita, doar nu vrei sa ai probleme din nou.
Am 17 ani, si am 65 de kg deja sunt grasa, nu am puteri doar in mana stanga
Renunta definitiv la dulciuri, sucuri, paine si paste fainoase, ca sa poti sa slabesti!
Intr-adevar, la 65 de kg este cam grasa si esti doar adolescenta, iar daca vrei sa impresionezi baietii, atunci pune mana si slabeste considerabil.
Cat priveste "slabiciunea" din mana stanga, este normala, toti dreptacii o avem!
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: