anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face impotriva "constipatiei"? Ewgh, da stiu.
Beau apa mai multa, legume si fructe incerc cate pot.
E normal sa te duci la baie odata la 3-4 zile? Multumescus.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. Inghite 2-3 linguri de ulei (de floarea soarelui). Inmoaie si usureaza scaunul.
2. Evita sa mananci alimente care fac constipatie: orez, cas, afine
3. Mananca putine prajeli si mai multe legume fibroase, putin calite sau fierte, cu zeama multa.

Daca ai probleme dese, este indicat sa faci o investigatie laparoscopica, fiindca constipatia persistenta poate fi cauzata de polipi si poate trece in faza canceroasa!

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Daca inghit ulei nu o sa am gura si gatul plin de ulei? Nu se simte ciudat?

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Constipatia e si mai ciudata tongue
Poti inghite "scurt" uleiul din lingura, fara sa-ti umplii gura cu el (cum se inghite si un medicament).

| Freya1 a răspuns:

Nu este normal si stiu cum este.Trebuie sa eviti branzeturile, bananele.....Mai bine iei ceva pastile pentu digestie iar daca te supara rau constipatia ia un laxativ

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Beau niste ceai acum. Mersi.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ambii aveti sindromul colonului iritat, parca asa se cheama. Puteti sa cititi putin pe google, sper sa nu gresesc denumirea.

| anonim_4396 explică (pentru DovleacTurbat):

O sa trag o privire, mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Branza,orezul,ceaiul de menta strange rau la burta.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Poate suna ciudat, insa am avut aceeasi problema, fa genoflexiuni, la mine a functionat.

| anonim_4396 explică (pentru m1dn1gh7):

Chiar suna, merita incerc. Multumescus.

| AndreiMarian12 a răspuns:

Nu este bine deloc. eu ies de 2 ori pe zi happy

| anonim_4396 explică (pentru AndreiMarian12):

Woow.:O
Norocul tau.

| MariusStefan25 a răspuns:

Mananca paine integrala, 3, 4fructe pe zi, 1, 2 salate, exercitii fizice zilnice macar 30 de minute mai intens, 1 cana de lapte cald,

| anonim_4396 explică (pentru MariusStefan25):

Okay, o sa fac exercitii si incerc sa bag cate fructe pot.