| BlueDark a întrebat:

Ce pot pati daca am mancat o cutie mare de inghetata de 2 kg intr-o zi? Am bagat fara sa-mi dau seama.Da, sunt prost...Asta e, voi fi mai atent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cancer la gât.

| IIIshaneIII a răspuns:

Te caci imprastiat

| Dishka a răspuns:

Cel mai probabil vei raci daca a fost foarte rece

| emy a răspuns:

Buna ziua, draga! happy Pai in primul rand, risti sa faci diaree(daca ai colonul mai sensibil), sa te racesti. Si pe viitor, te rog sa fii mai atent, caci consumul excesis de dulciuri, poate sa duca la diabet. Nu vreau sa te sperii, ci doar sa te avertizez. Asa ca te rog sa ai grija de tine! Te pup si iti doresc o seara frumoasa, o noapte linistita si o saptamana minunata! kiss Pa, pa!

| Elșaray a răspuns:

Daca nu o fost asa de rece cand ai mancat-o nu ti se pot intampla prea multe. Da' o fost buna?

| Elșaray a răspuns:

Sa ne spui maine ce ai patit si daca s-a meritat

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de organismul tau.
In cel mai rau caz vei face o diaree teapana si te vei ingrasa cu 0. 27953 Kg.
Dar la fel este posibil sa nu patesti nimic.

| SebastianXeno a răspuns (pentru emy):

Diabet tip 2*

| badriel a răspuns:

O tânără a primit atât de multă energie de la "desertul cu gheaţă" încât n-a mai ţinut cont de nimic! S-a urcat pe lada de îngheţată, acolo unde şi-a arătat talentele de gimnastă.

Atât timp cât nu te pui în pericol, consuma cu încredere! Nu ai de ce sa te temi.
Deci nu esti prost.
Insa, ai cam putea sa ai diaree, dar trece repedehappy

| BlueDark explică (pentru emy):

Multumesc,draga happy

| BlueDark explică (pentru Elșaray):

Baiiiii...A fost cu 3 arome.Mamaaaa...Vanilie,ciocolata si capsuni.Mmmm

| BlueDark explică (pentru SebastianXeno):

Asa de repede?!

| Elșaray a răspuns (pentru BlueDark):

Pana la urma n-ai patit nimic, nu?

| BlueDark explică (pentru Elșaray):

Nu.Ma simt chiar binelaughing