| sorin1234567 a întrebat:

Ce pot sa patesc daca am mancat doua pungi de pufuleti Gusto cu sare expirati de 1 luna si 2 saptamani?
Mi-a aparut doar o buba mica pe mana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Ciuma

| AlxAlex42 a răspuns:

Pai depinde, de organism, am mâncat și eu acum ceva timp dar nu am pățit nimic grav doar niște bube.
Dacă ești sensibil la mâncare, o să îți apăra niște bube care o să te mănânce. Nu le irita mai rău. Folosește o pudră mentolată (cică e foarte bună)

E posibil să faci și temperatură.

Dacă starea ta de sănătate se agravează, sfatul meu e să mergi la un doctor.

| chuckmanson a răspuns:

Schizofrenie, psihopatie, cancer, boli cardiovasculare, lepră, gastrită, autism, holeră, poliomielită, variolă, depresie, ciumă, ciroză, pshihoză, menstruație abundentă.

| 7Seven a răspuns:

Nu pățești nimic, stai liniștit.

| Simpatic a răspuns (pentru chuckmanson):

Taci ma nu il mai speria!

| Simpatic a răspuns:

Maine te duci la farmacie si ceri un aerius pentru orice eventualitate, cumva chiar daca o sa sara in cap anumiti carcotasi de aici (caci e plin netul de trolleri) daca ceva expirat nu iti da toxinfectie alimentara iti declanseaza o stare de alergie usoara.
De aceea am zis de aerius.
Daca te simti rau ais tari de greata, voma atunci e ceva mai serios si trebuie sa mergi la medic.
Dar nu e ceva grav in cazul tau asa ca tine-o pe supe cateva zile si mai putina mancare grasa sau cu proteina multa (Carne) si o sa treaca de la sine.