Airwaves si orbit(tipul acela de pachet verde dulce-mentolat) ca de restul nu prea sunt atras.
Colgate sau Blend-a-med (no joke).
Mirosul neplacut poate fi cauzat insa si de anumite afectiuni ale cavitatii bucale sau de digestia stomacala. Daca e cauzat de anumite bacterii, in farmacii sunt spray-uri de gura speciale.
Airwaves sunt cele mai puternice, eu de la ei cumpar, si chiar si iarna pentru raceala cand te doare gatu nu doar cu morosul neplacut.
Nu am probleme cu mirosul
In ultimul timp am observat o chestie de conceptie fata de produsele de igiena (in special la cele cu muuulta publicitate)
In general cand auzi spre exemplu de colg**e te gandesti la prospetime dar daca citesti pe pacet o sa vezi "pentru gingi puternice" nici de cum pentru miros neplacut.
Si nu doar la produsele de igiena dentara alt exemplu deodorantele
Cu alte cuvinte vreau sa vad ce crede si foloseste lumea
Uite, de fiecare data cand mananc, ma spal cu Blend a med Pro Expert. Dupa mestec si o guma. Cel mai des folosesc Airwaves. Mi se par mai puternice decat Orbit si Winterfresh. Nu am treaba cu respiratia
Airwaves din ce ai numit tu, dar personal doar daca nu gasesc Halls Extra Strong, alea sunt total altceva, merg si pe post de strepsils.
Un dentist mi-a spus ca guma de mestecat dizolva plumbul din plombe, nu stiu cat de adevarat o fi, dar de atunci n-am bagat in gura guma de mestecat.
Oricum nici nu sunt prea sanatoase, sunt indulcite cu aspartam, care e cancerigen, mestecatul indelungat poate provoca probleme gastrice.
In ceea ce priveste pasta de dinti, sunt mai multe sortimente, unele sunt special pentru improspatarea respiratiei (acelea care contin mai mult menthol) dar eu cred ca mai mult spalatul in sine ajuta deoarece curata resturile de mancare.