1.O buna modalitate de a economisi bani fata de fumatul obisnuit.
2.Nu te zgirci sa iei una ieftina daca ai de gind sa iei.
3.Mult mai "sanatoasa" decit tigara obisnuita.
4. Daca vrei sa te lasi de fumat, cea mai buna solutie este bunavointa.
Nici un fel de tigara electronica nu te va ajuta daca nu ai bunavointa.
Daca vrei alte detalii, intreaba si iti voi raspunde in limita cunostiintelor. Numai bine.
Unchiul meu foloseste... spun ca este mai economica decat un pachet de tigari. Exista mai putine sanse de boli.
Parerea mea e ca tigarile nu sunt sanatoase in toate formele ei! dar mai"naturala" ar fi cea electronica! profa mea foloseste si zice ca are acelasi gust! pup
Fara suparare, dar as vrea strict opiniile celor care folosesc sau au folosit.
Adica, preferam sa-mi raspunda unchiul lui BuBuRuZaTa sau profa lui SexyFrumushika
Țigara electronică este un înlocuitor destul de bun, mai puțin dăunător, inofensiv pentru cei din jur, problema însă este să te obișnuiești cu ea. Nu e ușor. Dar în tren (călătorii lungi) și alte locuri publice unde este interzis fumatul, merge.
De ce zici ca nu e usor sa te obisnuiesti cu ea? Care e diferenta?
Încearcă și o să-ți dai seama imediat.
E diferență și la gust (parcă-ți irită gâtul), și procedeul în sine este diferit. Adică și psihicul tău, obișnuit cu un anumit ritual, se revoltă și nu reușești să simți aceeași plăcere și satisfacție. E ca și cum ai mânca, dar tot ai rămâne flămând. Dar e posibil ca în timp, după ce te obișnuiti, această senzație să dispară.
Da-mi te rog ceva detalii:
Fumez cam 30 de tigarete pe zi (Kent 8)
Ce recomanzi pentru inceput?
Cam cat costa pe zi mergand tot in acest ritm?
...
Nu sunt chiar expertă în domeniu.
Mi-am luat una acum vreo doi ani, dar am cam abandonat-o și o folosesc doar când nu am încotro.
Ai răbdare, poate ai totuși noroc să dai de cineva cu mai multă experiență. Sau fă o documentare completă pe google, intră pe toate forumurile, vezi ce zic și ceilalți...
Ok!
Multumesc si astept sfaturi si de la alti fumatori "electronic"
Nu este prea sanatoasa(parerea mea)
am tras 2fumuri si am aruncat-o unde-i era locu : GUNOi!
Multumesc pentru raspunsuri!
Am luat un kit cu doua tigari. Deocamdata, pentru probe, mai ieftin.
Prima zi, am reusit sa fumez, doar 5 tigari clasice. Nu merge deloc cafeaua cu asta electronica.
M-am invatat cat de cat cu incarcatul cartuselor si ma cam enerveaza ca se termina destul de repede (5-6 ore) bateria. Ma rog, atatia bani - atata peste.
Sa vad cum e azi...
Baftă! Sper să te țină. În cazul meu a fost fain doar cât jucăria a fost nouă (o săptămână, două), până m-am plictisit.
Am sa iti mai spun ceva:exista trei tipuri de solutii:Cu capac alb sint fara nicotina; cu capac albastru sint cu nicotina medie; cu capac portocaliu cu nicotina maxima.Iti spun sigur ca cea cu nicotina, cu capac portocaliu, este foarte buna, daca ai si o tigara pe masura.Nu fac reclama ci iti spun cum stau lucrurile.Tu decizi daca vrei sa continui.
GicuGagicu întreabă:
Mario1996 întreabă: