| Alexandru_Roman_1999 a întrebat:

Ce regim trebuie sa ti ca sa slabesti? dau funda la primul raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vellamo a răspuns:

Pentru a slabi trebuie sa ai mese regulate, si bogate in proteine.Mananca mancaruri sanatoase, mai multe legume, fructe, lasa tot ce tine de dulciuri, sau daca vrei sa consumi poti consuma o bucata de ciocolata neagra (Este cu 80% cacao,cea Heidi,care este foarte buna,de preferat ar trebui sa fie cat mai naturala)Sa lasi cam tot ce contine chimicale in concentratii mari,astea sunt in general dulciurile si sucurile.
La micul dejun mereu sa mananci mai bine, mancare care sa iti tina de foame pe parcursul zilei, si poti manca si paine prajita dimineata pentru ca nu este nicio problema, painea prajita nu ingrasa asa mult ca paine obisnuita. Daca ai vointa, indicat ar fi sa nu mai mananci dupa 6 seara, ca alimentele sa fie digerate cum trebuie.Si fa mult sport, gandeste-te cum vrei sa arati si ambitioneaza-te.
Bafta.

| Alexandru_Roman_1999 explică (pentru Vellamo):

Multumesc pentru sfaturi.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Regim normal - fara fast food, fara dulce, fara prajeli, fara paste, fara sucuri, chipsuri.

regim sever

salate, branza slaba, legume, carne de pui, vita si peste la gratar - fara dulce, paine, paste, cartofi, orez si tot ce am scris mai sus.

Nu trebuie sa mori de foame, doar sa mamanci putin, la ore fixe si sanatos

| wolder a răspuns:

Cu fructe legume
fara prajeli

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Uite la acest site, scrie acolo totul :)
http://www.biomedica.ro/slabire.html
Sper că te-am ajutat)) Baftă!

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Uite un site destul de bun:
http://www.biomedica.ro/slabire.html
Sper că te-am ajutat)) Baftă!

| allynaalllyna a răspuns:

Bea dimineata pe stomacu` gol o cana de apa fiarta si racita, nu mai consuma paine, grasimi, sucuri acidulate sau apa...doar apa plata cu putina lamaie, si manaca putin si des.

| Biaggg a răspuns:

Dimineţa încearcă să mănănci lapte cu biscuiţi sau păine cu marmeladă sau cereale,dupa-amiaza mănăncă căt vrei dar să nu exagerezi, doar căt îţi trebuie, după încearcă să mănănci nişte fructe(pepene, mere, etc) şi seara încearcă să mănănci puţin. Sper că te-am ajutat! happy succes

Întrebări similare