Ce dragut, si eu dau examene acum, in primul rand seara cu baietii la bere, dimineata cafea, seara iarasi la bere. In timpul dintre dimineata si seara mananci pe afara ce apuci de la copiii mici din parc. Asa in 3 zile scapi de stres si apoi te apuci sa inveti, cu mai multa usurinta!
Eu unu fumez mult... nu e tocmai remediu dar simt ca la o tigara si o vorba cu prietenii imi reincarc bateriile. Iesi pe afara plimba-te, citeste altceva decat ceea ce citesti pentru examen, fa miscare in pauzele de invatat.
Sincer? Indiferenta... Doar in momentul in care nu dai doi bani (sau bine... dai si tu, acolo, da' nu mai multi!) poti sa iti atingi nivelele superioare de prestatie.
Hm..Sunt anul I si (sa zicem ca) nu m-am obisnuit inca cu febra examenelor
Sa stii ca da randament treaba cu indiferenta doar ca uneori apar pe neasteptate starile astea de anxietate...
Cand eram eu anul 1, era o vorba "primii 7 ani sunt grei pana treci in anul 3" asa ca bafta!
Optimismul ar fi o idee, dar nu e ceva de care poti sa iti faci rost sau sa devii optimist din prima. Chestia e ca daca te gandesti ca asta e, o sa fie bine pana la urma devii mai relaxata.
Ligia12345 întreabă:
rotariurazvan întreabă: