Alimentatia joaca si ea un rol important. Incepeti prin a renunta la alcool si cafea, consumand produse cu un continut bogat in vitaminele C si E, dar si in grasimi, glucide, care ajuta la suportarea frigului. Sa nu uitam de ceai. Sunt recomandate doua cani pe zi, dintr-o gama variata de plante: iasomie, busuioc, paducel, dar sunt recomandate si scortisoara, afinele, macesele sau mugurii de pin. Dintre remediile naturale cu rezultate foarte bune trebuie amintita si ginkgo biloba. Aceasta are actiune benefica asupra circulatiei periferice, actionand asupra microcirculatiei capilare si venoase, si asupra trombocitelor circulante. De aceea, sindromul mainilor si picioarelor reci poate fi usor combatut cu ajutorul suplimentelor de ginkgo biloba.
Vezi mai multe aici: https://www.farmaciata.ro/......ioare-reci
Incearca sa iei niste suplimente cu ginko biloba sau incepe prin a renunta la tigari si cafea, daca fumezi.
Buna
Du-te la medicul de familie si, in urma unui mic control, iti va recomanda (daca va fi nevoie) un set de analize, ori ceva vitamine.
O zi buna sa ai
Si eu mananc sanatos si fac miscare si tot le am reci, Bobo...
Dar stii ce se spune: persoanele cu mainile reci au inima calda.
Nu. Le am asa de la ''mama natura''. chiar m-a mai intrebat cineva acest lucru.
Apropo, mi-a venit astazi bluzita. Am iesit eu la curier in pijamale ca a venit nebunul la 9 la mine.
Oricum, iti fac poza pentru tine, cum ti-am promis, dar cel mai probabil, in weekend.
Proasta circulatie periferica. Mergi la medic si nu te lua dupa cei care dau raspunsuri pe aici. Sunt inconstienti. Pot face mai mult rau decat bine.
Și eu am problema asta.
Îmi amintesc odată, în mijlocul verii, în mijlocul zilei unde era căldura aia nimicitoare, am atins cu degetele brațul prietenei mele.
A tresărit și mi-a prins mâna, spunându-mi că sunt rece ca gheața
Mi-a spus odată un medic că probabil am circulația proastă.
Totuși, am momente când îmi sunt calde și profit de moment.