Fa-ti un test simplu de glicemie! In oradea am vazut ca se fac chiar si in unele farmacii si costa vreo 2-4 lei, nu manaca inainte cu o sear dulciuri si dimineata pe stomacul gol iti faci testul de glicemie! Poti sa reduci pofta de dulce cu o cura de CROM!
POTI SA REDUCI POFTA DE DULCE CU O CURA DE CROM! cromul il gasesti in oricare farmacie, este sub forma de pastile! Fa-ti un test de glicemie pe stomacul gol si inainte co seara sa nu consumi dulciuri! In oradea se face testul si in unele farmacii! Costa aprox. 2-4 ron! Bafta!
Stai linistit
De patit nu patesti nimic Te-ai obisnuit cu dulciurile si de aia Asa sunt si eu Nu ma simt bine pana nu mananc ceva dulce Incearca sa nu mai mananci dulciuri in prostie.Sa intreci masura. Dar o prajitura si o ciocolata sau mai stiu eu ce...ai voie sa mananci
Asa am fost si eu... nu puteam sa rezist o zi fara dulciuri. Dar am avut putina vointa si am stat cam vreo 5-6 zile fara dulciuri si apoi nu am mai simtit nevoia de a manca asa de multe dulciuri
Inlocuieste dulciurile.
Mananca in loc de dulciuri fructe, spre exemplu. Care iti plac tie mai mult, sa fie dulci, pentru ca tu simti nevoia de dulce.
Si eu mananc multe dulciuri azi am fost singura acasa.de dimineata mi-am zis"azi fara dulciuri!". pe la pranz am mancat niste mici ramasi de aseara. am deschis frigiderul, mi-am luat ce mi-am luat de mancare si am vazut tortul de ciocolata. l-am evitat... dar tot la tort ma gandeam.si dupa-amiaza, intr-un sfarsit am mancat o felie de tort.daca nu mananc ceva dulce, sunt agitata si ma gandesc numai la dulciuri. daca nu am nimic dulce, e totul ok:ma resemnez ca nu am si gata dar cand stiu ca am ciocolata mea preferata care ma asteapta s-o infulec... mi-e mila s-o fac sa astepte n-ai ce face.
Daca ar fi sa ma ingras de la dulciuri...in loc de 58 kg as avea peste 400 de kg mai ales ca la mine nu conteaza ora. daca la 3 dimineata mi-e pofta de ciocolata, atunci imi iau una si o mananc pe toata.
Nu ai ce sa patesty
si eu sunt la fel mananc mult dulce da pe langa ca mananc dulce fac si mult efort deci e bine ca sa mananci dulce e o sursa de energie in plus da daca nu faci miscare poate deveni o problema ...redule pe cat posibil si mai bine gaseste ceva care sa iti dea ocupatie...
Si eu am pasiunea asta:dulciurile. In vacanta de vara am zis ca daca nu pot renunta dintr-odata, atunci sa fac asta treptat.
Dupa o saptamana, am ajuns sa mananc maxim doua patratele dintr-o ciocolata si sa stii ca nu am avut stari de neliniste.
Concluzie:Renunta treptat la dulciuri!
Sieu zic sa nu te mai gandesti la dulciuri, sa le eviti cat poti de mult si eu am aceiasi problema...mereu zic ca nu mai mananc dulciuri, da mananc la greu :X ca si tine trebuie sa ma abtin ;*
Mananca acrituri, seminte... distreazate cu prietenii si asa vei uita de ele.Crede-ma am incercat
Pai...de obicei dependenta se afla doar in creierul tau. Poti sa incerci sa nu iti mai cumperi dulciuri, sau sa te gandesti ca nu ai nevoie de ele.Trebuie sa ai autocontrol.Si starea de neliniste tu singur ti'o induci. Good luck :*