anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa ma calmez? Am baut ceai de tei, am luat magneziu, am alergat, facut efort, si tot sunt agitata de cand m-am trezit, nu stiu de ce. Poate avea legatura cu faptul ca sunt in a doua zi de menstruatie? Nu am mai patit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi de la menstruatie, eu de exemplu sunt foarte apatica in primele zile. Nu te mai baga in seama si o sa treaca de la sine

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pune in ceai 2-3 picaturi de tinctura de lavanda si 2-3 de tinctura de propolis

| Bondarel99 a răspuns:

Caută pe google sau pe YouTube "training autogen". E un Exercițiu de semihipnoza care te relaxează.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Incerc, dar sunt si putin irascibila, in ultimele 2 zile m-am tot enervat rau din nimicuri

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Se intampla asta, dar trebuie sa te controlezi, nu o sa poti fi neplacuta 3-4 zile pe luna, ar fi insuportabil pentru toti cei din preajma ta. Pana la urma, creierul trebuie sa fie mai puternic decat hormonii