| emima a întrebat:

Ce sa fac sa nu imi mai cada parul asa de tare? Cum pun mana pe el, imi cade si nu un fir-doua. Ce cauzeaza aceasta cadere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt multe metode de combatere a căderii părului: de la uleiul de ricin combinat cu cel de măsline (se frecţionează scalpul cu acest ulei (maxim 30 de picături la o frecţie)), se lasă să acţioneze timp de 2 ore, apoi se spală cu un şampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant şi o mască nutritivă până la soluţie specială ChelStop, Revalid, etc.
Cauza poate fi una hormonală, pe fond se stres, lipsa vitaminelor şi sărurilor din alimentaţie (predomină alimentaţia gen fast-food, chipsuri, coca cola, etc.), vopsirea frecventă a părului, etc.
Pentru a vedea de ce natură este, trebuie să consulţi un medic dermatolog pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament corespunzător afecţiunii tale.
Multă sănătate.
Pa, pa.

34 răspunsuri:
| papusikaa a răspuns:

Uite nu esti singura :@. Si mie imi cadestraight face am 13 ani oh go on, si eu ma cam spal pe cap de vreo 2 - 3 ori sad. | cineva din familia mea:d. lucreaza la spital si si-a intrebatpuppy dog eyes doctoritastraight face. ca ce sa fac s nu imi cada parul sad? Si a zis. ca odata pe saptamana sa ma spal. doar ca faza e ca degiaba ma spal 1 pe saptamanastraight face pe cap. mi se ungestraight face si ii naspacrying(. sh atunci nu imi sta nikicum adica eu am multa grijastraight face de parul meu! dar sunt care zic ca am nevoie de calciuwinking' acum nu stiu sigur. da vreau sa stiu pentru ce ajuta `REVALIDUL`? ii tableta sau ke? [-o

| RebeccaMacavei a răspuns:

Iti recoman samponul de la REVALID. e foarte bun. l-am folosit si eu si dupa 2 spalari nu imi mai pica par. am luat si pastile dar imi era rau de la ele. sper ca te-am ajutat! pusi

| natasha_4451 a răspuns:

Fetelor.imi spuneti si mie va rog frumos cei REVALID si unde al pot gasi.

| Spac_Svetlana_1985 a răspuns:

Buna,si eu aveam aceste probleme,atunci cind imi cadea parul se rupea si nu crestea, acum este totul in regula, am auzit de la cineva ca e bine sa uzezi unul si acelasi sampon si balsam de aceeasi marca. Des usam masti nutretive si uleiuri de brusture.Sau ulei de brusture si musetel, ajuta extraordinar de bine.Succese. Sper ca va ajuta.