| yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo a întrebat:

Ce sa fac sa nu imi mai curga sange pe nas.am venele sensibile si degeaba am facut tratament cu vitamina A. aveti alta solutie.tratamentul a fost prescris de medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| universalu2011 a răspuns:

Incearca Tarosin, e un medicament care contine vitamina C si vitamina P, cu rol tonic asupra vaselor de sange si capilarelor, cu efect foarte bun in oprirea sangerarii nazale! Doar trei comprimate pe zi te vor scapa de problema, plus ca este un tonic general si stimuleaza imunitatea! Sanatate!

| Caddy14 a răspuns:

Du-te la un medic ORL-ist si el iti va spune exact ce sa faci.Eu am avut problema asta pe la 6-7ani si mi-a cauterizat o rana de care nici nu stiam.

| danutzu96 a răspuns:

Mia mi-a dat o crema pentru epistaxis. Si mie imi curge sange din nas dar am fost la ORL pentru diagnostic.

Răspuns utilizator avertizat
| yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo explică (pentru VeraTPU):

Nici gand de cauterizare.

Răspuns utilizator avertizat