| AlexAntonescu a întrebat:

Ce sa fac sa scap din depresia care o am ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in depresie in momentul asta happy. Nu stiu de ce. Eu de exemplu ma uitam la vedetele mele favorite facand gafe, prostindu`se. M`am destins putin happy.
Joaca`te ceva, citeste, iesi afara, canta, sari, danseaza happy
Stiu ca vorbesc cam aiurea, dar asta simt.Si uneori poate, decat sa sari, sa canti, sa razi, totusi mai bine plangi, si te descarci.
Scuze de "expresivitate". Be nyappy ^^ [nu ma luati la rost.nu am gresit cuvantul "happy"]
Piisu` happy

7 răspunsuri:
| ScoalaParintilor a răspuns:

Cati ani ai Cosmin?

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Sa consulti un psiholog sau psihiatru daca e grav, exista pastile

| Luurd a răspuns:

1.NU TE APUCA DE ALCOOL, DROGURI etc: 2.Incearca sa iei problema delicat sa nu uiti din ce cauza ai intrat in depresie repede 3.Petrece cat mai mult timp cu prieteni(ei te ajuta cel mai mult sa uiti de probleme nu berea)4.Gaseste un mod de a te relaxa ascultand muzica fiind ca daca ai mintea linistita nu te afecteaza asa usor. 5 Incearca sa uiti din ce cauza ai intrat in depresie dar pe etape...adica cu timpul uita persoana sau lucrul din ce cauza ai intrat. 6 SI NU UITA SOCIALIZEAZA CAT MAI MULT CU TOATA LUMEAwinking TE ASIGUR EU CA, CU TIMPUL O SA UITI.
P. S: Daca sfatul meu nu te ajuta nu ezita sa mergi la un psiholog si sa vb despre asta sau cu o persoana apropiatawinking

| madaa a răspuns:

Sa sti ca, cu depresia nu este de glumit! mai bine ai consulta un psiholog dex la scoala fa-ti o programare spune-i ce a dus la aceasta deresie iar el te va ajutawinking

| fabiola a răspuns:

Sa iti impui asta, sa lupti sa detii controlul eului, sa gasesti un mediu in care te simti bine, sa gandesti pozitiv, sa ai incredere in fortele tale, sa nu te subapreciezi!

| Zenithf a răspuns:

In primul rand ar trebui sa cunosti cauza. Indiferent ce vei face, pana nu confrunti cauza nu poti sa faci ceva care sa aiba un efect durabil.

| AlexAntonescu explică (pentru ScoalaParintilor):

22

Întrebări similare