| 42002 a întrebat:

Ce sa iau sa ma ingras ca am 13 ani si am doar 37 de kg si 1.57 si as vrea sa ma mai ingras 10 kg cel putin cum as putea?

ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Cedry2k8 a răspuns:

Proteine o luna

| Nutemaiholba a răspuns:

Du'te la un nutritionist. NU incerca sa te ingrasi cu fast-food! In cazul tau poate da dependenta. Incearca sa te ingrasi cu muschi adica prin sport, nu prin grasime. Oricum nu exista om perfect. Eu una as da orice ca sa am cu vreo 10 kg mai putin. laughing

| Krush a răspuns:

Stai linistit eu la 13 ani aveam 39kg, si acum la 16 ani am 63kg, deci ai timp sa te ingrasi. (incearca sa mananci mai multa carne)

Bafta!

| Latky a răspuns:

Nu e indicat nimic, corpul tau e in coontinua crestere si dezvoltare pana la 23 ani te poti inalta sau ingrasa, sunt multe personae care au bagat vitamin si tot felul de chesti si la 25 ani au ajuns obezii, crede-ma ca e mai bine mai slabut decat gras

| Lexi888 a răspuns (pentru Latky):

Ba esti prost? la 13 ani 37kg? eu la 14 aveam 53 si nu eram gras eram normal.el e anemic foarte slab extrem de slab.trebuie sa se ingrase.

| Nutu09 a răspuns:

Consuma multe calorii

| Corinnusik a răspuns:

La fel si eu.Nu ma pot ingrasa am si eu 13 ani si la fel 37...Nu stiu ce sa mai fac sunt disperata.Fac si sport de doua ori pe saptamana dar nu ma ingras deloc.

| AdelaXzw a răspuns:

Nici eu nu ma pot ingrasa... am fost la doctor si a spus ca sunt sanatoasa doar ca asa e firea mea sa fiu slaba.Multi copii nu se ingrasa deoarece pot avea geardia.Nu e ceva grav. Sunt niste viermisori care se afla in intestinul gros.Intreaba-i pe parintii tai. Sau iti poti face niste analize la spital, de geardia sau anemie(lipsa de calciu in corp). Funda?

| andreas0121 a răspuns:

Mananca fast food dar in fiecare zii!

| cybernetikblood a răspuns:

Du-te la mc sau la fast food si mananca carne grasa porc grasimi...Dar nu ti-as recomanda.