| xGabriella a întrebat:

Ce sa mananc dimineata?
Acus incep scoala si vreau sa ma tin in picioare pana la pauza de masa.
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Buna Gabriela! Un mic dejun consistent contine: un produs din cereale, o bautura, un produs lactat, un fruct. Poti lua si o mica gustarica, ca si un baton cu ciocolata. Combinatiile le faci tu. Sper ca te-am ajutat! Te pup!

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De la un mic dejun sănătos și sățios nu trebuie să lipsească fibrele,proteinele și vitaminile. Îți recomand:
O cană de ceai + pâine prăjită cu brânză de vaci proaspătă.
O cană de cafea + un bol de cereale integrale cu lapte și un fruct ce conține celuloză, ex: măr.
O cană de iaurt + pâine prăjită cu piept de pui fiert.
Evită mezelurile, prăjelile și cafeaua în exces!
Sănătate!

| Justmed a răspuns:

De exemplu cereale cu lapte, pare copilaresc dar sunt bune laughing

| Eღilia62 a răspuns:

Parizer,salam,cremvwrsti,paine cu pate/unt si dulceata si o cana cu lapte/ceai/3 in 1/cafea cu lapte.

| venusdoom a răspuns:

Avand in vedere ca e vorba de micul dejun poti manca un bol mare de cereale, un fruct si putina ciocolata de ce nutongue. de obicei la micul dejun poti sa mananci cel mai mult pentru ca ainevoie de energie si cred ca ce ti am sp mai sus o sa ti ajunga vreo 3-4 orebig grin

| freehugs a răspuns:

Un Sandwich sau paine cu gem si o cana cu ceai/lapte, lapte cu cereale. Ceva consistent dar nu foarte mult ca apoi sa nu te simti prea

| tvictory68 a răspuns:

Orice, numai sa contina multe calori.