Fa sport o data la 2 zile. Desi pari obosit/a pe moment, a doua zi dispare starea de oboseala si esti plin de energie. Poti lua spirulina 3 pe zi pana la bac. Da tonus bun organismului, si stimuleaza memoria. In ziua bacului mananca usor dimineata, fructe sau legume, si nu lua medicamente. Renunta la paine, Mc, KFC, pizza, etc catevazile inainte de bac, pentru ca dau dificultati de concentrare si senzatie de somn.
Mananca niste ciocolata neagra, cam 50 de grame, vreo 20 de migdale si bea un pahar cu lapte. (si o banana, daca vrei ceva in plus) E o masa foarte usoara, dar calorica - te vei simti foarte viguros/oasa. Asa mancasem si eu inainte de bac, ceva asemanator, si ma simteam foarte ok.
Energie ai oricum.
Să mănânci micul dejun obișnuitm dar nu ceva care să îți deranjeze stomacul.
Poți să iei la tine o ciocolată mică și o sticlă cu apă plată dacă se permite.
"Ce să mănânc pentru a avea energie in dimineata dinaintea bacului? "
nu dai bac-ul din maraton de 42 km. Mănâncă normal, nu fă invenții intr-o zi ca asta, luni
Mai important este sa dormi in noaptea aia 9 ore obligatoriu, lipsa somnului duce la uitare
Iti spun eu ce sa faci. (nu glumesc)
Dai un shot de tuica si dupa mananci ceva. (nu pe stomacul gol)
O sa scapi de emotii 100%.
Matusa mea asa a reusit sa treaca peste emotiile examenului de condus.
In cantitati mici da, dar un shot de tuica poate fi puternic pentru o femeie, mai ales cand CONDUCI!
Ce e asa greu sa iei un amarat de examen? Examenele de la facultate sunt de 3-4 ori mai grele decat prostia aia de bac.
anonim_4396 întreabă: