Recomand 200 g alune/zi in cate transe vrei tu, dar nu scazi din ce mananci acum, si vei lua 5 kg lunar.
Le mesteci bine.
Nu fac rau, au grasimi sanatoase dar multe calorii.
Sau o cutie din aia clasica Nutline de 135 g, si vei lua 3, 5 kg lunar.
Da, vitaminele unele urca pofta de mancare, dar alunele alea le poti manca oricum, ca nu e mare lucru cantitatea aia, ti-am dat volum mic cu calorii multe, dar si sa nu faca rau.
Nu recomand sa mananci ca grasanele, ca alea mananca total nesanatos, ca asa, ti-as fi zis sa mananci dulciuri, dar nu e recomandat.
Nu te ingrasi ca mananci cate calorii arzi, si deci te mentii.
Ti-as zice ca Violetta sa maresti portiile de mancare, dar banui ca nu poti manca prea mult daca nu ai pofta daca are volum mai mare.
Sa cum zic unii colegi de aici, te duci la un nutritionist si ala iti face o dieta sanatoasa pentru ce vrei tu.
Am editat si adaug asta, ca acum vazui ce au scris colegii mai jos.
Nu, nu e bine asa, ca alea fac rau, nu sunt sanatoase deloc chiar daca ingrasa.
Are nevoie de volum mic de mancare, sanatos si cu calorii multe, de aia i-am recomandat alune, la cine am recomandat, a functionat.
De ex 135 g alune ii vor oferi 3, 5 kg lunar puse, 200 g 5 kg.
Volumul e mic, impartit in 3-4-5 transe pe zi, nici nu le simte chiar daca nu are pofta de papa.
In schimb ca sa mananci paine pentru acelasi lucru, pentru 135 g alune trebuie sa bagi 300 g paine adica o franzela din aia alba, e volum prea mare zic eu pentru cineva ce nu are pofta de papa.
300 g inseamna 12 felii.
Ai mai pus întrebarea asta ieri, eu zic să mai verifici și acolo ce îți răspunde lumea.
Nu ia vitamine numa după ce zice lumea. Du-te la medicul de familie și întreabă ce poți sa faci.
Pai spune si ce inaltime ai. Sa zicem ca ai 1.60, si 20ish ani eu zic ca este o greutate normala. Si oricum te vei ingrasa odata cu trecerea anilor cand metabolismul va deveni mai lent sau dupa ce nasti.
Îți recomand, nutriționist! E cea mai sănătoasă alegere! Ne auzim în privat, dacă te hotărăști!
Iti recomand sa te duci la un nutritionist si sa nu asculti de ce iti spune lumea aici. Nutritionistul stie mult mai bine ce trebuie sa mananci ca sa te ingrasi.