Ai mai pus întrebarea asta ieri, eu zic să mai verifici și acolo ce îți răspunde lumea.
Nu ia vitamine numa după ce zice lumea. Du-te la medicul de familie și întreabă ce poți sa faci.
Pai spune si ce inaltime ai. Sa zicem ca ai 1.60, si 20ish ani eu zic ca este o greutate normala. Si oricum te vei ingrasa odata cu trecerea anilor cand metabolismul va deveni mai lent sau dupa ce nasti.
Iti recomand sa te duci la un nutritionist si sa nu asculti de ce iti spune lumea aici. Nutritionistul stie mult mai bine ce trebuie sa mananci ca sa te ingrasi.
Dar eu sa fac să slăbesc? Aveam 42 de kg, acum mai mult dar să vezi de ce, am mâncat fie că îmi place mâncarea sau nu
Îți recomand, nutriționist! E cea mai sănătoasă alegere! Ne auzim în privat, dacă te hotărăști!
Este suficient sa manacani de 3 ori pe zi, dar sa dublezi cantitateade mancare, ca s apoti asimila.
Vitaminele NU ingrasa si NU fac pofta de mancare, este doar o mare minciun, fiindca nu te vei ingrasa nici daca manaci 10 borcane de vitamine odata, fiindca vitaminele intaresc sistemul imunitar dar NU ingrasa, doar mancarea ingrasaa, cat mai multa!
daniela4578teasptet întreabă: