Poate o să mă simt și mai relaxat ca acum și o să uit complet de problemele mele zic să iau 3 odată
Poti sa-ti distragi gandurile de la probleme si in alte feluri. Uitatul nu ajuta problemele sa se rezolve, oricum, doar le amana.
De ce sa faci asta? Ce te streseaza asa de mult?
Lasa-le, bea un ceai, vorbeste cu parintii... deja ai luat cam multisor...
Mi s-a îmbolnăvit sistemul nervos, nu pot să mă bucur de nimic, sunt tot mai trist, viața mi se pare că mă pedepsește, nu am parte de iubire, fericire. Xanax în doze de 2 pastile odată ma mă relaxează complet. Uit de tot și dorm profund
Apeleaza 112 prietene... apropo, CUM DAM DE TINE?
Ce număr de telefon ai_
Asta este ca la bautura, bei si nu se rezolva prolemele de la sine, asa si cu medicamentul, Nu te droga actioneaza asupra problemelor din timp altfel nu te mai ajuta nici 5 xanax in final.
Da,iti diminuează atenția și te adoarme cel mult. În rest, e doar amețeala ca efect advers. Nu, nu mărăști doza fără să ti întrebi medicul. Ai grija sa nu ai parte de toleranța mai tarziu, medicatia nu va mai funcționa.
Am luat o data 8 pastile de xanac si am dormit 16 ore incontinuu.Ma durea carnea pe mine si capul si aveam stari de voma.
Te rog eu nu lua
Abia m-am trezit! Te pot contacta în privat? Să îți spun ce probleme am, îmi este foarte greu în perioada asta a vieții. Am 22 de ani
Indiferent ce probleme ai... viata e frumoasa, nu uita asta!
Eu la 22 de ani ma insuram, da, si au trecut anii, am divortat, ma insurai din nou, multe si marunte... au trecut multi, foarte multi ani de cand aveam si eu 22... Ghici ce!? E mai frumoasa viata acum
Nici o problema nu e insurmontabila... e bine ca ceri ajutor daca simti ca nu te poti ajuta singur...
Nu te descuraja... toti am trecut prin "perioade negre"
Eu unul am baut 2 luni dupa primul divort de parca se termina bautura de pe Terra...
Din fericire m-am trezit singur... fara ajutor, desi aveam nevoie...
Uita-te in oglinda... vezi ceva ce-ti place?
Daca nu... zic atat: trezeste-te man... f*ck all!
Simti ca degetele nu mai sant ale tale si iti simti limba asa ciudat nu stiu cum sa iti explic si daca ti telefonul nu o sa poti si daca il scapi efectiv o sa iti fie greu sa il ti si gen o sa adormi ca si cum ai fost extrem de obosit.Nu e bun de nimic ca idee