Infometarea duce la pierdere de masa slaba, adica muschi si apa. Cand slabesti te intereseaza sa pierzi grasime, iar pentru asta trebuie sa mananci. http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos
Nu pățești nimic dacă nu mănânci pentru o zi, chiar dacă repeți asta la intervale regulate. Doar să te poți abține.
O sa te simt slabita, daca o sa stai ca un trantor, nu cred ca o sa patesti prea mult, dar daca vrei sa mai faci si ceva prin casa. o sa te ia cu ameteli!
Am incercat si pos sa spun ca ai o stare de ameteala.Eu asa faceam dar faceam si sport.Am fost la medic si medicul mi-a zis ca rinichii imi sunt lasati în jos din cauza ca nu mananc si fac mult sport.Iar daca nu ma opresc s-ar putea sa-mi faca operatie, iar cand voi creste vou avea probleme cand voi fi insarcinata.Am dus un curs de lecuire si mam oprit.Acum din nou m-am apucat de asa ceva pentru ca ador starea de ameteala.
Nu iti recomand. Metabolismul o sa-ti creasca iar puterea de asimilare a alimentelor pe care le vei manca a 2-a zi va fi mult mai mare, in plus corpul tau intra intr-o criza iar tot ce vei manca a 2-a zi se va pune pe stratul de grasime. Totodata nu e bine sa mananci asa de slab, incearca sa introduci si putina carne din cand in cand, chiar si carbohidrati naturali nu numai supe si salate. Sper ca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă: