| Dervbt a întrebat:

Ce se intampla daca nu tratezi o rinita cronica nealergica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Moraru_Emma_1997 a răspuns:

Https://www.medlife.ro/......rl-medlife Aici sunt câteva informații.

Un alt link îl voi atașa aici. https://www.google.ro/......onsic/amp/

Însănătoșire ușoară!

6 răspunsuri:
| Moraru_Emma_1997 a răspuns:

Rinita alergică netratată poate provoca astmul bronșic. Pentru binele dumneavoastră ar fi să vă infomați puțin de pe internet iar după să vizitați un doctor cât mai rapid posibil. Vă urez însănătoșire cât mai rapidă!

| GdX a răspuns:

Oriceboala trebuie tratata pentru a evita eventuale complicatii.

| Dervbt explică (pentru Moraru_Emma_1997):

Credeam ca pot sa mor din ea, imi facusem sperante. Atunci o sa continui tratamentul, am ajuns in faza in care a inceput sa imi afecteze si gatul. Daca ai idee, poate sa fie si de la droguri?(tras pe nas). Multumesc.

| Moraru_Emma_1997 a răspuns (pentru Dervbt):

Pot cere o părere mamei mele, aceasta este asistent medical și a lucrat la urgențe, voi reveni cu un răspuns diseară.

| Moraru_Emma_1997 a răspuns (pentru Dervbt):

Da! Sigur de la acest lucru s-a activat boala. Încercați pe cât posibil să nu mai uitilizați astfel de substanțe precum cocaina, marihuana, extasy, etc. Puteți avea probleme pe plan neuronal după un timp, vă vor ataca ușor sau mai rapid creierul. Dacă suferiți de depresie netratată și consumați astfel de substanțe puteți ajunge la schizofrenie. Drogurile activează această boala.

| Dervbt explică (pentru Moraru_Emma_1997):

Multumesc, ti-am dat funda.

Întrebări similare