La 12 ani menstruatia poate fi neregulata, fara sa insemne ceva rau. Nu e cazul sa te ingrijorezi.
Daca lichidul ala alb e putin abundent, nemirositor si nu se insoteste de usturimi/mancarimi, el e normal si precede menstruatia. Masturbarea e normala la varsta ta si nu iti face nici un rau daca respecti regulile de igiena (sa te speli bine pe maini si pe organele genitale inainte de a te masturba).
Nu stiu cand ti-a venit ciclul prima data, dar in primii 2 ani nu iti vine la acelasi numar de zile, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi am mai patit si eu din astea si prietenele mele
Bună.
Dacă nu ai avut contact sexual nu rămâi gravidă.
Auto-stimularea nu face altceva decât să te facă să te simți euforică și mă refer la masturbare.
Ești mică de vârstă, dereglările hormonale sunt la ele acasă. Cu trecerea timpului, ciclul menstrual se va regla.
Pentru citit: www.seximus.ro
Pa, pa.
Buna, am 14 ani si nu mi-a venit inca ciclul deloc.
In Iulie 2007 mi-a venit ciclul o zi doar.Nici nu stiu daca a fost chiar ciclu.Sunt foarte ingrijorata, in ultimul timp am inceput sa ma masturbez...
Mi-e frica sa merg la un medic.Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!
P. S:Sunt virgina!
Am 11 ani si mi-a venit ciclul azi dimineata la ora 5:15 minute am crezut primadata ca am transpirat dar dupa aia la 9:34 cand m-am trezit am mers la tualeta si am vazut ca-s patata pe boxeri era sange eram foartE speriata imediat ia-m spus la mama dansa a ramas speriata (se astepta sa-mi vina sunt destul de deZVoltata la varsta mea):-p
Am 14 ani si 6 luni si nu mi-a venit deloc ciclul nu sunt dezvoltata deloc si imi curge foarte mult lichid alb de 1 an insa in ultima saptamana trebuie sa imi schimb boxseri cam de 2 ori pe zi, acum 6 luni am gasit niste pete de sange iar acum 2 zile lichidul era putin rosiatic si ma doare burta in ultimele 4 luni ingrozitor cam o data pe saptamana daca stie careva sa imi zaca imi vine sau nu? sunt virgina si toate coegele mele au ciclu
Si mie cred ca mi s-a intamplat ceva de genul acesta
imi vine mai repede si nu stiu ce ar trebui sa fac
Buna si eu am varsta de 14 ani si m-am imbolnavit in 13 ianuarie 2011 dar de 2 luni nu m-am mai imbolnavit in schimb imi curge si mie un lichid alb din vagin. Dece ca doar nu am intretinut relatii sexuale deloc.Va rog ajutati-ma nu stiu ce se intampla! Dar in locul celor care nu v-ati imbolnavit stati linistite ca si eu eram la fel de speriat ca nu m-am imbolnavit dar a venit clipa si stati linistiti ca cel tarziu la 15-16 ani o sa va imbolnaviti daca nu si mai repede
Mai fetelor...eu am 16 ani si sunt/eram aceeasi situatie ca si voi o luna imi vine 5 nu asta se numeste dereglare hormonala, se poate regla cu medicamente prin tratament sau de la sine.eu am fost si la doctor si degeaba, nu mi s`a reglat, asta pentru ca el se regleaza singur...asa ca nu mai fiti speriate ca nu este nimica grav, incercati si voi sa beti ceai de cretisoara, eu am incercat si a functionat, acum nu prea mai imi face figuri, acum na, poate si norocu asta, oricum bafta si nu va speriati:* >
anonim_4396 întreabă: