Nu stiu cand ti-a venit ciclul prima data, dar in primii 2 ani nu iti vine la acelasi numar de zile, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi am mai patit si eu din astea si prietenele mele
Bună.
Dacă nu ai avut contact sexual nu rămâi gravidă.
Auto-stimularea nu face altceva decât să te facă să te simți euforică și mă refer la masturbare.
Ești mică de vârstă, dereglările hormonale sunt la ele acasă. Cu trecerea timpului, ciclul menstrual se va regla.
Pentru citit: www.seximus.ro
Pa, pa.
La 12 ani menstruatia poate fi neregulata, fara sa insemne ceva rau. Nu e cazul sa te ingrijorezi.
Daca lichidul ala alb e putin abundent, nemirositor si nu se insoteste de usturimi/mancarimi, el e normal si precede menstruatia. Masturbarea e normala la varsta ta si nu iti face nici un rau daca respecti regulile de igiena (sa te speli bine pe maini si pe organele genitale inainte de a te masturba).
Daca nu ai avut nici un contact sexual stai linistita nu se intampla nimic...
Si eu am tot 12 ani si mi se intampla la fel. chiar nu inteleg de ce imi curge acel lichid alb din vagin ( mi. a venit ciclu de aproape 6 luni.
Hei, si mie mi se intampla la fel... Si chiar nu stiu de ce. AM aceeasi situatie ca a ta. am 12 ani plss ajautati.ma si pe mine.
Buna, am 14 ani si nu mi-a venit inca ciclul deloc.
In Iulie 2007 mi-a venit ciclul o zi doar.Nici nu stiu daca a fost chiar ciclu.Sunt foarte ingrijorata, in ultimul timp am inceput sa ma masturbez...
Mi-e frica sa merg la un medic.Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!
P. S:Sunt virgina!
Am 11 ani si mi-a venit ciclul azi dimineata la ora 5:15 minute am crezut primadata ca am transpirat dar dupa aia la 9:34 cand m-am trezit am mers la tualeta si am vazut ca-s patata pe boxeri era sange eram foartE speriata imediat ia-m spus la mama dansa a ramas speriata (se astepta sa-mi vina sunt destul de deZVoltata la varsta mea):-p
Am 14 ani si 6 luni si nu mi-a venit deloc ciclul nu sunt dezvoltata deloc si imi curge foarte mult lichid alb de 1 an insa in ultima saptamana trebuie sa imi schimb boxseri cam de 2 ori pe zi, acum 6 luni am gasit niste pete de sange iar acum 2 zile lichidul era putin rosiatic si ma doare burta in ultimele 4 luni ingrozitor cam o data pe saptamana daca stie careva sa imi zaca imi vine sau nu? sunt virgina si toate coegele mele au ciclu
Nu ai de ce sa te ingrijorezi. e normal. mie mi-a venit pe la 11 ani si 6 luni. Dar stai linistita corpul tau stie cand e pregatit de acest lucru.multa sanatate
Nu trebuie sa te ingrijorezi.iti va veni cand corpul tau e pregatit.multa sanatate
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: