anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla? de ce nu imi vine ciclul? imi curge un lichid alb din vagin, dar recunosc ceva:m-am excitat inainte si dupa ciclu luna trecuta.Va rog ajutati-ma...cryingam 12 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum 9 zile, cand m-am dus la toaleta am gasit pe boxeri ceva rosu si tare. E normal? Am si 3 cosuri pe frunte.
P. S Am 11 ani.

| byanka00 a răspuns:

Am si eu o problema, acum 2 saptamani am facut sex cu prietenl meu neprotejat, el este sigur ca nu a last nimic in mine insa menstruatia trebuia sa imi vina pe 27 si nu mi-a venit, mi-e frica, am 15 ani in martie implinesc 16 si sincr imi este frica, incep sa innebunesc la gandul ca asp utea fi insarcinata, si cand imi ating burta mi se pare ca e mai tare, imi e foarte frica si nu stiu ce sa cred,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai fetelor...eu am 16 ani si sunt/eram aceeasi situatie ca si voi o luna imi vine 5 nu asta se numeste dereglare hormonala, se poate regla cu medicamente prin tratament sau de la sine.eu am fost si la doctor si degeaba, nu mi s`a reglat, asta pentru ca el se regleaza singur...asa ca nu mai fiti speriate ca nu este nimica grav, incercati si voi sa beti ceai de cretisoara, eu am incercat si a functionat, acum nu prea mai imi face figuribig grin, acum na, poate si norocu asta, oricum bafta si nu va speriati:* >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi curge un lichid albicios imi vine ciclu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 11 ani si imi curge un lichid alb galbui si ma doare burta. mi-a curs si putin sange si nu stiu dc e bine sau rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi se intampla ceva. mi-a curs putin sange din vagin...si nu mi-a venit ciclu. am 13 ani

| anonimaa_8178 a răspuns:

Buna si eu am 12 ani si am ciclu de aproape 3 ani si nu mi-a mai venit de 4 luni. Ce sa fac?:-s

| ania_6884 a răspuns:

Ii si normal ca la 12 ani poate sati curga din... lichidul cela eu am 15 si abia nu demult mi sa inceput nu la toate fetele se incepe devreme sunt altele ca sshi trec de 15 si inca nau

| ania_6884 a răspuns:

Dar daca deja ai avut nu-i nimic se intipla asa probleme eu n-am avut dar era si la minee o problema cind abia mi sa inceput

| ania_6884 a răspuns:

Nu te putem ajuta cu nimic corpul tau singur stie cind va veni timpul

| cristina_9955 a răspuns:

Buna e ceva normal sa imi vine ciclu doar 2 zile si sa fie maro cremos

| didy97 a răspuns:

Buna! Eu am 14 ani si nu mi-a mai venit ciclu de o luna...este ceva grav?

| aly5123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna si eu am varsta de 14 ani si m-am imbolnavit in 13 ianuarie 2011 dar de 2 luni nu m-am mai imbolnavit in schimb imi curge si mie un lichid alb din vagin. Dece ca doar nu am intretinut relatii sexuale deloc.Va rog ajutati-ma nu stiu ce se intampla! Dar in locul celor care nu v-ati imbolnavit stati linistite ca si eu eram la fel de speriat ca nu m-am imbolnavit dar a venit clipa si stati linistiti ca cel tarziu la 15-16 ani o sa va imbolnaviti daca nu si mai repede

| Ana31alar a răspuns:

Heyy,daca mai tii minte imi poti spune daca ti.a venit menstruatia sau a yrebuit sa te duci la un control te rog? Sunt in aceeas situatie in care ai fist si tu si as vrea sa imi raspunzi sa stiu daca sa ma ingrijorez te rog