Salut! Nu știu, dar nu cred că se moare din asta Este greu, într-adevăr, devi confuz și dezorientat, dar dacă poți trăi liniștit și fără lucrurile astea, nu o să ai nici-un fel de problemă. În ambele cazuri. Sper că te-am ajutat și dacă da, desemnează-mi și mie un răspuns câștigător! : )) Mulțumesc!
Nu asa se obtine funda! Nu se cerseste! Se munceste! Nu urci in clasment asa de usor!
Ti-am dat feedback pozitiv. Sa nu zici ca sunt rau cu tine juniorule!
Nu se intimplă nimic, la 15 ani aceste lucruri nu sunt deloc indicate, mai bine ca nu le faci.
Da, sunt junior momentan, : )) dar oamenii știu cine sunt sau am fost, am avut conturi de 30, 60 și 84 de răspunsuri câștigătoare aveam ceva rank mărișor, dar no, din păcate mi-am pierdut ultimul cont din cauza Facebook-lui cu care făceam transmisiunea, iar acum, o iau de la capăt, dar stai liniștit, am ajuns sus, prin metodele acestea și sper că voi ajunge sus și de pe acest cont. Toți am fost pe aici. Îmi spuneam că nu are rost să o iau de la capăt, dar dorința și tendința de a ajuta, mi-a fost prea mare și mi-am făcut cont.
Nu se intampla absolut nimic, doar ai un control al mintii mai puternic, masturbarea ajunsese la o varsta mica, pentru mine, o dependenta. Am scapat de asta cu ajutorul lui Dumnezeu, nu pentru ca asa mi-a spus cineva.
La inceput mi s-a parut extrem de greu si credeam ca e o prostie sa renunti, dar cu timpul asta mi-a adus numai beneficii reale, nu doar spirituale.
Nu se întâmplă nimic, chiar și dacă nu face laba până la 18 ani n-o sa pățească nimic
HiTman08 întreabă: