Tu in continuare faci mișto de mine și crezi ca fac trolling sau nu am toate țiglele pe casa nu-i așa? Chiar nu ai ceva mai bun de făcut?
E problema ta! Nu te pune nimeni sa răspunzi dacă nu am ajuți deloc! Cancel!
26 de ani am, iar tu ești spălată pe creier de media!
Treaba ta dacă tu nu crezi in ei, dar hai sa te vad ce argumente ai ca suntem singuri in Univers?
Nu e ca nu cred, numai ca ce spui tu nu are logica! Unde sunt acesti extraterestrii din media? Și spui ca extraterestrii au creat mâncarea fast food ca să ne indoape! Suni ca un adolescent american, ca numai ei au idei din astea! La 26 de ani ai teorii din astea? Pe ce te bazezi?
Mâncarea fast food e invenția oamenilor, numai ca uita-te și tu cum a evoluat mâncarea fast food din anii 50 și pana acum, e mult mai multa, mai bogata in calorii și te face sa o mananci mereu! La fel și prin magazine, mancare cât mai bogata in calorii! Și sucurile astea și dulciurile, cola, sprite, torturi și prajituri
Îmi răspunzi la întrebare? O poți considera o întrebare pentru sănătate
Legume și fructe, grătar. De evitat zahărul, grăsimile.
Revenind la întrebările tale legate de extratereștri. Ai citit despre paradoxul Fermi și ecuația Drake? Dar despre teoria "pădurii întunecate"?
Extratereștrii nu țin de foame și se pare că a trecut la lucruri mai "lumești". Eu îi prefer pe ăștia cu extratereștrii, gen Florinel - sunt inofensivi. Sandilăi periculoși sunt ăia care abordează teme religioase. Florinel e unul simpatic - nu dă dovadă de fanatism.
Da! Și nu știam de site-ul Secretele lui lovendal! Sunt și acolo foarte multe teorii, vreau sa le citesc pe toate mersi mult!
Acum va las pe toti sa radeti, dar intr-o buna zi se va dovedi ca nu aberez
Mâncarea asta bogata in calorii exista de când lumea și pământul! Acum este mai multa pentru ca majoritatea oamenilor din asta trăiesc, din comerț! Și spui ca acești,, extraterestrii "despre care vorbești s-au infiltrat in lume și au adăugat calorii in plus mâncării?
Este mancare care sa iti asigure corpului nutrienti adica fibre, vitamine, minerale, calciu, antioxidanti, grasimi sanatoase, si sa te mentina si slab, glicemia buna.
Si urca si imunitatea o mancare sanatoasa prin ce are in ea.
A pus o intrebare foarte buna de fapt, nu vad intrebarea ca fiind trolling. Intrebarea asta am mai auzit-o destul de des. Ca multi nu stiu ce e aia mancare sanatoasa si cu ce ajuta.