Nu are ce sa se întâmple.
Chestia e sa nu bei nimic după nimeni. Nici măcar după membrii familiei tale.
Cine știe ce boli si microbi are fiecare persoana in parte.
Stai liniștit.
Band dupa un fumator, sau orice alta persoana, poti sa iei tot ce acea persoana are, ma refer la boli si virusi precum: TBC, herpes, Hepatita B si C, HPV, Influenza, CoronaVirus, etc).
De membri ai famiei ai auzit? Nevând istoric cu probleme de sănătate, facandu-și des analize
Numele nu te ajută, eu am spus clar întrebarea, chiar trebuia să menționez faptul că nu există istoric cu probleme de sănătate în familie?
Nicio problema, nici eu nu am raspuns cu numele, credeam ca am spus clar raspunsul . Ca sa iti raspund pe scurt, parerea mea a fost si inca este ca cea a utilizatorului Annastassia.
Ahaaaa, iar ai mei ma fac nebun cand ma vad cum refuz sa beau de unde au pus ei gura Ma iau la misto ca cica ei n-au sida sau ***, ma enerveaza uneori...
Daca are analizele facute la zii n-are nimic, totusi de ce ai faceo( mi se pare scarbos)? Pe de alta parte, cred ca cel mult iei un herpes sau mai stiu ce se transmite prin saliva in zilele astea
Cred ca nu am inteles eu bine, dar ce vrei sa spui cu asta?
Cum n ai înțeles? lol.
Mor aici de râs?
Gen eu de fiecare data cand merg la baie, știi capacul de la toaleta? Eu mereu pun hârtie igienica cand ma pun pe el, ca sa nu ating nimic după ce ai mei si-au făcut treburile.
Știu suna bizar, dar mie mi frica de orice.
Gen ca sa iti explic mai bine, fac același lucru care il fac când merg la o toaleta publica.
Nu te pui ca tâmpitu pe ea, ci o înfașori in hârtie sau mai exista alt mod, dar ala e cam riscant
no fix asa fac, si eu, dar acasă
?
Da, actionezi bine, intr-un mod igienic si inteligent . Ce nu am inteles eu? Comentariul tau ma ducea cu gandul in alta parte, la ceva rautacios si de aceea am decis sa te intreb. Oricum, finalul intelegerii mele este unul fericit.