| AnonimFaraPereche a întrebat:

Ce se poate intampla daca beau vin in timp ce iau antidepresive?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| alexandru303 a răspuns:

Nimic. Depinde de cantitatea de vin pe care o bei. Doar te vei imbata, nu te va afecta cu nimic.

| ziftode a răspuns:

Vad ca VALCUANDREI1994 ti-a dat un link FOARTE BUN
insa eu iti spun ceva mai la obiect: SINUCIGASII CU PASTILE FAC ASTA (alcool si antidepresive)
SPER DIN TOT SUFLETUL CA NU VREI SA TE SINUCIZI...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine zis ce nu se poate intampla ..Eu câteodată cand am poftă de o bere nu mai iau pastilele in acea zi si le iau ziua urmatoare si beau o bere. orisicum nu recomand sa faci nici macar asa.

| Donsavas a răspuns:

Buna seara! Risti sa ti distrugi receptorii prin suprasolicitare neuronala sau sa induci toleranța prin scăderea eficienței medicamentului. Iti intoxici restul organelor. Iti vei agrava depresia, starea generala de sanatate si vei opune rezistența multor medicamente psihotrope sau te expui la tratamente care mai de care nedorite. Iti pui viata in pericol inca din momentul în care te gândești la o asemenea combinatie. Gândește te mai mult la binele tau si vezi ce faci, dacă ai discernământ!

| darrio2007 a răspuns:

Nu-si fac efectul.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sa te simti momentan mai bine mai ales daca te imbeti.

| AnonimFaraPereche explică (pentru Donsavas):

Ce se intampla daca se distrug receptorii prin suprasolicitare neuronala?

| Donsavas a răspuns (pentru AnonimFaraPereche):

Depinde ce tipuri si subtipuri de receptori. Iti vei pierde anumite emoții,sentimente sau senzatii cat si nevoi pentru totdeauna, căci, din pacate, creierul nu se regenereaza repede si nu se stie exact cum poate fi ajutat. Bineinteles ca nu e asa usor sa l distrugi, dar simplu in comparatie cu complexitatea in sine a encefalului si a modului sau de a răspunde mediului.