| Roșiuță a întrebat:

Ce se poate intampla daca fac sport fara sutien/bustiera(cardio)? Mi se lasa sanii sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MihaiCosty123 a răspuns:

Da..se lasă.

| RoCkKiD a răspuns:

Se lasa, apoi se ridica, dupa se lasa si se ridica iar. Treaba asta o sa se repete in functie de cadenta si o sa dureze exact la fel de mult cat sesiunea ta de cardio.

Depinde totusi de tipul de exercitiu, daca te rezumi la bicicleta problema dispare aproape in totalitate.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da, in timp oricum se lasa sanii, asa se vor lasa mai repede
dar sunt 2 chestii:
1. chirurgie estetica si nu se mai lasa (dar costa)
2. yoga si misti sanii foarte putin

| darrio2007 a răspuns:

Daca ii ai marisori, ai sa simti singura care e problema. Si vei alege singura sa iti pui bustiera sau sutien. Alt motiv ar fi ca ai sa atragi toate privirile baietilor, cand alergi, daca nu cumva asta si vrei. Miscarea aia saltareata a sanilor, le creeaza multe senzatii „tari".

| KR0NSTADT a răspuns:

Sau ceva.

| Roșiuță explică (pentru Zuzu1991):

Pfff,de chirurgie estetica nici nu se pune problema, am doar 15 ani...

| unreadfire a răspuns:

NU ți se vor lasă sânii. Sincer, singurul lucru care se poate întâmpla este ca nu te vei simți confortabil. Habar nu am de ce lumea crede ca ți s-ar lasă dacă faci efort fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Roșiuță):

"acum 7 ore | Roșiuță explică (pentru Zuzu1991):
Pfff,de chirurgie estetica nici nu se pune problema, am doar 15 ani..."

pana acum cateva luni, eram la fel de revoltat ca tine
acum cateva luni am aflat... SIIIIIIIIIIIIIIIII, VERIFICAT, ca fetele cresc pana la 14 (daaa, paispe)ani

DECI

"acum 7 ore | Roșiuță explică (pentru Zuzu1991):
Pfff,de chirurgie estetica nici nu se pune problema, am doar 15 ani..."

ma bucur SINCER, ***CHIAR SINCER*** PENTRU TINE CA *NU SE PUNE PROBLEMA!

NU vreau sa iti explic restul, CHIAR nu vreau
tot ce vreau e sa iti urez successssssssssssssssssssssss tongue