| AlinaAlyna a întrebat:

Ce sport pot face sa scap de vergeturi puppy dog eyes?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alexTT a răspuns:

Vergeturile apar de obicei dupa pierderea in greutate. Atunci pielea destinsa nu-si mai poate revenii complet si raman acest urme, date de ruperea retelei de colagen si elastina din derm.
Tratamentul cosmetic si medicamentos nu dau rezultate, iar chirurgical nu merita sa inlocuiti vergeturile cu cicatrici.
Singura metoda care poate repara vergeturile este Lipofilling (adica injectarea propriei grasimi, prelevate de pe abdomen prin liposuctie) cu adaugare de factori de crestere derivati plachetar. Este o metoda experimentala care nu se practica la noi.
Imi pare rau ca v-am ajutat doar informativ.

| getutageo a răspuns:

De vergeturi nu se scapa asa de usor incearca o crema (eu am folosit si au mai disparut)

| AlinaAlyna explică (pentru getutageo):

Ce crema?

| getutageo a răspuns (pentru AlinaAlyna):

Mustela si Eucerin

| badgirl22 a răspuns:

Daca sunt rosiatice, orice crema hidratanta este buna, combinata cu masaj de jos in sus de 2 ori/zi. daca sunt albe, se scot doar cu laser-ul, niciun sport nu te va scapa de ele. sorry daca te dezamageste raspunsul meu, dar crede-ma ca m-am informat mult pe tema asta.

Întrebări similare