| Flydream a întrebat:

Ce steroizi exista petru cresterea masei musculare....nu ma intereseza cei injectabili. Dau funda pentru cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
24 răspunsuri:
| Aurelian0709 a răspuns:

Creatina te ajuta la creșterea masei musculare. Sunt sub forma de praf care le dizolvi în lapte, suc etc.

| Flydream explică (pentru Aurelian0709):

Sincer, creatina nu e recomandata daca-ti doresti o crestere musculara. uniforma... un amic de-al meu a luat creatina si nu a rezolvat absolut nimic

| alecx4music a răspuns:

Nu vad de ce la 14-15 ani cat ai tu, ai lua steroizi. Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o pe ziua de azi. Cel mai bine faci sport. Risti sa iti dai metabolismul peste cap + ca copiilor nu le sta bine cu muschi...
Stiu ca nu ti-am raspuns la intrebare, da' daca vrei sa ai un corp sanatos fa muschi prin exercitii.

| Flydream explică (pentru alecx4music):

Am 24 de ani...nu 14 ani.big grin

| alecx4music a răspuns (pentru Flydream):

Eu iti recomand exercitiile...

| Aurelian0709 a răspuns (pentru Flydream):

Ai cerut ceva pentru cresterea masei musculare si eu ti-am dat o idee. Sincer eu unu m-as duce la sala si as trage de fiare si cu timpul se va vedea si diferenta, fara chimicale.

| Flydream explică (pentru alecx4music):

Eercitii fac de 4 ani...insa exercitiile nu-ti asigura o masa musculara la nivel ridicat...

| Flydream explică (pentru Aurelian0709):

Nu se vede ...iti spun sincer, fara vreun anabolizant, degeaba tragi la sala.

| alecx4music a răspuns (pentru Flydream):

Nici nu ma refeream la sala. Eu am facut acasa cu o gantera ruginita de 5 kg. Si crede-ma ca se vede.
Nu am fost nici macar un sfert de ora la sala...

| Saveryo a răspuns:

Iti pot aduce din SUA Steroizi tablete de la Kirkland...

Eu am tras la sala 2 luni, si inainte cu 1 ora sa ma apuc de treaba mancam foarte bine, si pot zice ca s-a pus ceva.

Http://www.steroizi-shop.com/steroizi-orali
Uite aici un site cu steroizi administrabili pe cale bucala.

| AMihai a răspuns:

Naposim

| Stoica_Cristian_1968 a răspuns:

MonaVie intoduce REVEAL - pachetul premium pentru controlul greutatii corporale.
400 lei/lunar, timp de 3 luni.
Rezultate fantastice fara niciun fel de DIETA!
Singurul produs din lume pentru sportivii care se despart de activitatea competitionala si pentru mamicile care au luat in greutate...
http://www.youtube.com/watch?v=OcHzkHoaz_g&feature=related

Inscrierea pentru supravegherea greutatii in timpul programului se face aici:
https://myprogram.monaviervl.com

| JohnnyBi a răspuns (pentru Flydream):

Asa zici tu? si cine ti-a zis tie asta? am un amic trage de 6 ani si a trecut de la 45 de kg la 88. si e un mamut de om. e numai fibra omu la 1. 65 inaltime. si il stiu de cand s-a apucat, si in afara de concentrate proteice si creatina nu a luat nimic. toti aia de la Mr Olimpia crezi ca iau steroizi sa ajunga mamuti? daca iau pana si 1 doza se vede in testul de sange si sunt descalificati. si la sala unde te duci daca ai mamuti, crezi ca toti au bagat in vena sau nebunii d-astea ca sa se faca mari? mamut = ani de sala fara pauza, mancat 5-6 mese copioase pe zi, dormit minim 9 ore pe noapte, fara alcool sau tutun in discutie (sau putin), antrenamente de la care pleaca "pe targa". u daca in aia 4 ani ai facut sa zicem 3 pauze de cate 1-2 luni nu ai crescut si e normal. daca nu ai facut pauze, ceva gresit ai facut sigur. dar crede-ma pe cuvant, nu ai cum, efectiv NU AI CUM, sa nu cresti daca faci exercitiile corect si ce am scris eu mai sus.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Aurelian0709):

Creatina NU e steroid

| Cosmin86 a răspuns (pentru alecx4music):

Cu o gantera de 5 kg se vede? Eu fac cu 25 si abia se vede

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stoica_Cristian_1968):

"Rezultate fantastice fara niciun fel de DIETA! "... eu as sta foarte departe de asa ceva

| Cosmin86 a răspuns (pentru Aurelian0709):

Creatina NU e steroid!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Flydream):

Amicul tau a avut un program de alimentatie si de antrenamnet bine puse la punct? Sau doar a luat creatina si a asteptat sa se faca mare peste noapte?

| alecx4music a răspuns (pentru Cosmin86):

Probabil faci mai rar. Nu stiu ce sa zic...
vezi ca daca faci prea mult o data iar nu e bine, daca faci nu faci pauze (macar de o zi dupa un program de ridicat) iar nu e bine. Asta trebuie sa iti dai tu seama cat trebuie sa faci, in funtie de organismul tau. In ltima vreme nu prea mai respect programul, si fac doar cand am chef...

Fac bine, dar muschii se dezvolta foarte greu :)
Si eu imi lucrez tot corpul, nu doar maini.

Ala e jurnalul meu de antrenament :

http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-cosmin-0001.html

Si eu ma antrenez ok, voiam doar sa spun ca cu 5 kg nu e mare lucru. Bine, la inceput toti lucram cu 5, dar trebuie marita greutatea constant, la 3-4 saptamani.

| Stoica_Cristian_1968 a răspuns (pentru Cosmin86):

Buna Cosmin,

Produsele MONAVIE sunt americane.
Site-ul oficial este www.monavie.com
Acolo poti sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Daca inlocuiesti masa de pranz cu RVL slabesti 4-8 kg pe luna, daca suplimentezi pe langa mesele principale cu o masa RVL te ingrasi 4-8 kg pe luna.
Nimic mai simplu!
Iti stau la dispozitie si cu alte informatii daca esti interesat.
Toate cele bune,

Cristi