Buna!
M-am informat acum putin despre ea si eu zic sa te orientezi spre altceva. Motivul este foarte simplu: aceasta dieta incurajeaza o combinare proasta de alimente gen proteine cu fructe. Ideea e ca nu este deloc bine sa faci combinatii de genul. Si de asemne anul imi place ca iti exclude total carbohidratii, dupa terminarea dietei, imediat cum vei manca o felie de paine aceast se va depune imediat si vei incepe sa iei in greutate.
Eu iti recomand Rina's 90, dieta este foarte ok si incurajeaza combinatiile corecte de alimente.
Succes!
Am citit despre ea, l-am vazut la tv pe doctorul care o promoveaza, dar nu m-a convins. Alegerea mea e sa mananc cat de cat sanatos, mai putintele dulciuri, pateuri, felii de paine alba si cred ca in timp, rezultatele se vor vedea. Sanatate!
Buna!
Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Da, dieta Rina o tin in continuare si este foarte buna, in 4 zile pierzi aproximativ jumatate de kg.
claudiaptpr întreabă: