anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tratament eficient stiti pentru disparitia hemoroizilor, mi-a iesit unul extern care reintra in anus, de marimea unui bob de mazare mai tare, este unul singur, culoare inchisa, sangerari nu am sau altele doar ca este acolo si derajeaza uneori, ce pot incerca ca sa-l fac sa dispara, ce pot face, sunt disperat de problema asta la cate am citit pe forumuri etc. va rog ajutati-ma! Cu ce se retrage etc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 3rN3SyTo a răspuns:

Trebuie mers la medic nu te baza pe ceea ce iti spun unii si altii care nu cunosc, poti agrava situatia mai bine mergi la medic as putea sa-ti dau N pagini de web sa vezi dar tot mai bine e sa te vada un medic. Bafta

3 răspunsuri:
| utzuflo a răspuns (pentru 3rN3SyTo):

Iti multumesc, dar intrebarea mea ramane, exista posibilitatea de a disparea de acolo, sa se retraga sau altceva?
Sa nu mai fie prezent acolo si pielea sa revina la normal, terog mult sa-mi raspunzi crying.

| 3rN3SyTo a răspuns (pentru utzuflo):

Http://hemostop.ro/? gclid=CKKGoq6Kk74CFQgKwwodl24AfA asta stiu eu ca e buna a folosito un amic, dar a consultat un medic inainte

| DorinM a răspuns:

Poate te ajuta articolul Tratamente naturiste împotriva hemoroizilor http://dr-catalin-luca.ro/......zilor.html