Fey cred ca mai bine ar fi sa mergi la un medic si sa discuti cu el... pentru ca cei de pe TPU poate au avut probleme si sau tratat... dar nu cred ca la toti este la fel de aceea iti propun sa mergi la un medic
Am 27 de ani si din cauza stresului am ramas fara ciclu, imi vine doar cu pastile.Mi s-a luat sa iau pastile de 7 ani si tot nu mi s-a reglat
Bună.
Pentru reglarea menstrei bei ceai de crețișoară, este un stimulent natural hormonal.
Da, poți rămâne însărcinată chiar cu o menstră neregulată.
Pa, pa.
HEI!
normal ca poti ramane insarcinata neavand ciclu menstrual,adica ramai mai sigur asa,decat daca iti vine la data fixa.
spun asta pentru ca din moment ce ai ciclu regulat, faci socoteala si vezi care e perioada ta de ovulatie!
ca tratament cel mai bine e sa te duci la dr, pentru ca si daca iti spune cineva un medicament poate ca nu iti merge si tie si nici nu e bine sa faci asa.
sunt destui dr care te pot sfatui ce tratament sa iei!
bafta!
Nu am ciclu regulat si m-am culcat cu prietenul meu de 3 ori cand imi trecuse exact in ziua in care imi trecuse el si a dat drumu in mine. Si? n-am nimic nu sunt gravida. se spune ca nu poti ramane gravida in timpu ciclului si nici dupa ciclu cu 5 zile pentru ca nu esti fertila iar daca te culci pe ciclu cu iubitul tau nu ramai. Spermatozoizii nu traiesc in lichid nu te mai lua dupa toata lumea care spune ca poti ramane gravida cand esti pe ciclu... eu fac asta de mult timp si uite ca nu sunt gravida si medicul mi a aprobat lucrul asta. Nu poti ramane gravida pe ciclu