In loc sa te ghidezi dupa gradul de durere aferent unui tatuaj, mai bine te-ai intreba unde ar arata cel mai bine modelul pe care ti l-ai ales tu.
Un alt aspect de care ai putea sa tii cont e cat de usor de ascuns este. De exemplu, un tatuaj la incheietura mainii te-ar conditiona sa porti mai mereu camasa la o slujba care impune angajatilor cateva restrictii legate de imaginea personala.
Tine cont si de marimea modelului pe care ti-l doresti si care sunt dimensiunile cu care tu ai in final cel mai multumit. Fa o vizita la un salon si discuta cu un artist, cel mai in masura sa iti ofere un sfat.
Ca regula generala, cu cat zona este mai aproape de os, cu atat doare mai tare. Poti solicita sa iti fie aplicata o crema cu anesteziant, dar aceasta are efect doar in zonele in care s-a trecut deja cu aparatul.
Iti recomand sa nu mai faci pentru ca iti faci rau tie, cancer de piele poati avea si cand ajungi mosneag ti se vede de parca la facut un chinez. Cumpara ceva lui mama ta ca e mai bine asa.
Am auzit ca la incheietura doare foarte tare, si pe la abdomen.
Nu-i asculta! Fa-ti tatuaj
America este un popor inapoiat? Mai bine taci! Habar nai cei ala tatuaj sa tie frica de durere?
Si ce legatura are cu intrebarea? Oricum imi fac degeaba spui tu
Ce avantaje ai in urma tatuajului? Mi se pare o mare prostie sa-ti faci nu stu' cate tatuaje...