Cum a zis delia, trebuie sa revii la denstis, o sa-ti dea plomba jos, o sa curete cum trebuie si o sa-ti repuna plomba. Mergi la acelasi dentist pentru ca toate astea ar trebui sa le faca fara niciun ban, deoarece e greseala lui. Daca mergi la altul o sa-ti ia bani.
Daca ti-a scos nervul si te doare inseamna ca nu a curatat bine si trebuie sa revii la dentist,
Du-te la doctorul care te a vazut, el trebuie sa stie ce a lucrat acolo, nu lua antibiotic aiurea fara sa stii exact ce ai, ducindu-te la medic si fiind pacienta lui sau a ei daca e o doctoriță, te va consulta sa vada ce ai.
Ai infectie pe canal nu sa drenat de aceea te doare, dentistul va obtura din nou canalul sa lase dintele liber sa dreneze, fiind inchis, a colectat puroi de aceea te doare, luînd pastile nu simti durere mare ca m ai anesteziaza, ce i ei ketonal ketorol? Nu sta asa, mergi maine la doctor si spune i ca ai dureri, stind asa se infecteaza zona si o sa ai dureri groaznice. Ce varsta ai?
16,iau aulin
dar nu m-am imflamat deloc, nu se vede nimic l gingie in jurul dintelui.
I-am dat 4 milioane si acum o sa-i mai dau din nou inca 4 sa mi- refaca?
Nu mai da 4 pentru ca el a gresit. ar trebui sa iti scoata plomba si sa lase dintele sa se dreneze. Dupa iti pune alta plomba, a gresit el.
Cum adica sa dreneze?
faza ca mie mi-a pus dupa ce mi-a bagat firicelele alea acolo un pansament
si a cazut
poate a intrat ceva pe canalele alea?
mi-e frica de mor
Ai puroi acolo trebuie sa se dreneze daca ai plomba pe dinte nu are unde sa se scurga puroiul si poti face infectie. Ar fi bine sa mergi.
Nicholas17Jr întreabă: