Cu covidu sa cam terminat mulit sau imunizat singuri se cheama auto imunizare a intregii populatii a unei tari adica cu alte cuvinte se cheama imunitate de turma sau alt fel spus imunizare in masa. plus că au apărut vaccinuri și cam gata o sa devină istorie.
Dar cum rămâne cu trichineloza limbrici giardia tenia... care se pot lua din indolența șî nesimțenia unora care gândesc ca tine!?
Eu vreau să mănânc mici pastramă cârnați la grătar chiar îmi plac chiar sunt un gurmand. am fost 3000 Km dus 3000 Km intors de 2 ori doar ca să îmi cumpăr salam ținut la fum timp de 9 ani! am mers până în Grecia dor pentru măsline in ulei de măsline pentru că in Ro nu se găsesc nicăieri.
Am mers până in Republica Moldova doar pentru ca șă mănânc un tort de 1000000 de ori mai bun de cât tiramisu cu mieji de nucă si miere de albine si multă ciocolata si cacaua si cremă făcută cu cacauă si miere de albine si ciocolată adevărată făcută cu ciocolată belgiană. 100 euro Kilogramul asta fiind intr-o tara unde preturile sunt foarte mici si 1 salariu era de 100 euro pentru iubita mea psiholog atât avea salariu 100 euro/ luna si facea si pe asistntul sicial avea grija de copii si de batrani si chiar muncea pentru banii astia. DOREAM SĂ SPUN CĂ ÎMI DORESC ȘI EU PUTINĂ SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ nu mici cruzi la mijloc cu carne crudă cu sângele inauntru in copanele pe care mi-le servește la restaurant la Unirii când înfig furculița intr-un copan să mă stropească pe ochi sângele din copanul respectiv defață cu 2 contabile si 1 avocat și toti își doreau să le închidă la ăia localul doar că am zis ca să avem puțin bun-simț si să nu fim chiar așa de drastici!
Intr-o zi m-a chemat cineva sa ma uit la un cuptor in care vopsea bucăti gigantice de metal si am observat că vacile de la o fermă foarte renumită pentru bio eco bla bla bla cu reclamă multă de tot pășțeau iarba cu pulberi de vopsea de la acesta fabrica cu deseuri chimicale de la acesta fabrica cu bucati de plastic depozitate pe câmpul ala de zeci de ani adica pășțeau pe un teren contaminat cu chimicale intr-un aer tot timpul viciat datorita vopselei care venea de la acea fabrica gigantica care vopseste zilnic sute de tone de fiare
Acum esti asistent medical? Nu demult erai inginer. Si cine stie ce mai esti ca nu te-am urmarit. De fapt esti un troll, o hahalera, un neserios.
Nu am profesat niciodată! Am facut acea scoala postliceală doar pentru ca să fiu intr-un colectiv cu multe femei fete să imi fac gagică mișto să fiu iubit de femei parțial a fost adevărat.
Eu făcusem un liceu de electronică
Mi-am dat seama ca lucrurile astea care țin de sânge microbi pericol de a mă îmbolnăvi nu sunt pentru mine.
Așa că am ales să contiui o carieră tehnică
Am făcut facutlate apoi am făcut și alte șoli tehice cum ar fi electrician, instalator sisteme de stingere a incendiilor,
proiectant sisteme de securitate,
nici nu mai stiu câte am făcut ca am mai făcut câte ceva cursuri pentru UPS-uri de mare capacitate și invertoare de mare capacitate.
Iar acum informațiile și cunoștințele acumulate în acea școala postliceala de asistent medical le folosesc doar in cazul in care aș avea nevoie să acord primul ajutor cuiva sau așa pentru cultura mea generală.
Nu vreau să văd sânge nu am chef să mă expun
Mai bine să mă curetez eplodez presez cu prese de sute tone de cât să se ia vreun microb la mine sau să văd sânge!
Un roman, eu tin carnea la congelator si o spal si cu otet, ai grija sa fie prajita mereu pe ambele parti
Fa analize mergi la medic se rezolva, eu am doar rezolvări ca pe front, medicul are rezolvari mai dragute cu reclamă cu prospect,
Dacă vrei să te rezlolv eu iti zic să iei ceva bolovani de var ne stis si sa ii pui intr-o găleată de apă să fiarbă acolo
după ce se limpezește apa respectivă si este clară asă ca si apa de la robinet iei o sticla de 2 litri din apa respectivă si o bei pe toată in decurs de 24 ore
in care nu ai voie să mănânci de cât cartofi copți
fară unt fără sare fara nimic alt ceva
ai voie să bei apă dar apa respectivă să fi fost împrealabil fiartă și răcită.
Așa te-as repara eu daca ai veni in service-ul meu când eu aș fi pe front voluntar de la Crucea Roșie și nu aș avea nici un fel de medicament cu reclamă
Stai linistit ca la ei acasa nu taie salata pe fundul de lemn murdar de sange. La ei acasa nu intorc micii facuti cu furculita cu care au intors micii cruzi. La ei acasa nu mananca pulpe cu sange.
La restaurante angajatii fac toate astea pentru ca mancarea nu e pentru ei ci pentru altii. Fac asa numai de ai dr*cu. O fac intentionat pentru ca ii doare undeva de clienti. Stiu si ei ce e aia igiena dar nu o respecta fiindca nu vor.
Nu m-as mira deloc daca as surprinde intr-o zi un shaormar care se scarpina in chiloti si dupa, cu aceeasi mana, pune mana pe shaorma si o da clientului.
Dacă vrei să vezi una mai oribilă mergi la bricodepot in curte sub podul ala nou care s-a facut peste gara basarab vizavi de carefour orhideia si vezi că in curte exista GRĂTARUL MESERIAȘ
CHIAR LA UȘA RULOTEI RESPECTIVE AU UN WC ECOLOGIC DE DUHNEȘTE MIROSUL PRIN RULOTA RESPECTIVĂ si iese pe geamul rulotei mirosul de WC si ajunge la mesele oamenilor
iar cei de acolo nu cred că au vreo alta canalizare si părerea mea este că ei folosesc acelasi wc si in loc de spălare a ustensilelor si a lucurirlor
si vrumoasa imagine sa iasa direct de la wc-ul ecologic aflat la câțiva centimetri de ușa si să intre în rulotă și să se steargă puțin pe mâini pe un ștergar și să înceapă să serevească oameni la geamul rulotei.
https://www.youtube.com/watch?v=nVKFlbkVuM4