| spi a întrebat:

Cerealele acelea Fortza din porumb.in combinatie cu lapte ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| spi explică (pentru jackieKAY):

Nu inteleg ce este atat de amuzant? pur si simplu am pus o intrebare pentru ca nu stiu.nu te a intrebat nimeni ce mananci tu sau la ce esti alergica. daca nu stii stai in banca ta, nu esti obligata sa raspunzi, probabil alte persoane ma pot ajuta.multumesc frumos oricum

M-am uitat la raspunsurile tale.se vede ca ai o minte de copil si iei totul la misto si in gluma.probabil o sa folosesti un limbaj obscen vazand acest comentariu dar parerea ta ma lasa rece. daca unele persoane nu stiu unele lucruri si esti dispusa sa le inveti e foarte bine, nu toata lumea are aceleasi cunostinte dar daca nu, nu este necesar sa raspunzi.

| William a răspuns:

Daca mananci multe da ingrasa, de fapt daca mananci mult te ingrasi orice ai manca (exceptie face bataia).

Stai linistita ca nu am 12 ani si chiar am impresia ca am mult mai mult decat tine.si probabil ti-ai da seama ca nu sunt agresiv/a verbal daca ai intelege cu adevarat ceea ce am vrut sa spun

In primul rand ar trebui sa inveti scrii iar apoi sa ma intrebi pe mine cati ani am

Stai cuminte ca e greu

Întrebări similare