| andrei12233 a întrebat:

Ceva tratament pentru "Dinti' Acasa?
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rakanishuu a răspuns:

Banuiesc ca te refereai la un tratament de albire. happy
In orice caz, poti incerca sa amesteci o lingurita de zeama de lamaie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un paharel. Vei observa ca in scurt timp se va forma o spuma. Odata ce aceasta va trece, pui amestecul obtinut pe periuta, dupa ce te-ai spalat cu pasta de dinti. O lasi sa actioneze vreo 2 minute (preferabil ar fi sa tii gura deschisa), apoi clatesti. happy
Trebuie sa mentionez si ca acest tratament, ca multe altele, este, la randul lui, daunator dintilor, sensibilizandu-i.

11 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Esti tare omule!
Nu ai mentionat ce fel de ''tratament''.
Tratament pentru ce: pentru paradontoza sau albire?

| Idkidk a răspuns:

Bună happy
Ca să îi albeşti poţi presăra puţin bicarbonat pe periuţa de dinţi, şi te speli pe dinţi. Sau cu oţet era încă ceva.
O seară plăcută, sper că te-am ajutat!

| TheHobbitHere a răspuns:

Și de ce ai pus "dinti" in ghilimele?

| andrei12233 explică (pentru Florentina9210):

Ambele happy
Omule :*

| Florentina9210 a răspuns (pentru andrei12233):

Opinia mea este ca trebuie intai sa rezolvi afectiunea de care suferi si dupa si tratamentul de albire. Numai bine! :*

| andrei12233 explică (pentru Florentina9210):

:* Multumesc!

| Florentina9210 a răspuns (pentru andrei12233):

Cu placere!

| PeFuga a răspuns (pentru Florentina9210):

Asta recomanda si stomatologul: facem curat peste tot, reparam gaurile, salvam dintii, si apoi ii cosmetizam daca este cazul...

| Florentina9210 a răspuns (pentru PeFuga):

Pai si eu ce am zis?

| PeFuga a răspuns (pentru Florentina9210):

Ca este opinia ta... eu doar o sustineam: este foarte corect ceea ce ai scris tongue

| Florentina9210 a răspuns (pentru PeFuga):

Mersi, mersi. tongue

Întrebări similare