| Unknown98 a întrebat:

Cheagul de sange din cap doare mereu? Adica daca nu te doare capul inseamna ca nu ai?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te referi la hematoamele cerebrale, simptomatologia acestora este mult mai dramatica, de obicei pacientii au afectarea starii de constienta, confuzie, somnolenta, coma. Durerea de cap nu este identificata de toti, fiindca necesita o stare de contienta mai buna.
Daca te referi la accidentele vasculare ischemice, cel mai adesea pacientii prezinta probleme de deplasare, de vorbire, de coordonare si echilibru, durerea de cap fiind un semn secundar si inconstant.
Numai in hemoragia subarahnoidiana durerea de cap este violenta si constanta.

3 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Nu ai dacă nu te doare

| Unknown98 explică (pentru Brigaela):

Mersi,eu am dat tare cu capul de perete si am lesinat, Inca ma mai doare dar mai putin.In fine, nu am niciuna din simptome, si inca durerea de cap se duce incet...

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Unknown98):

Ar fi bine sa te vada un medic. Totusi, daca e cineva care te poate supraveghea 24 de ore sa nu versi, sa nu devii somnolent, confuz, poti sta acasa si sa mergi la spital numai daca apar probleme.