| wrzeraaaaa a întrebat:

Cand esti distrus mental si nu stii ce sa mai faci, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndrElle a răspuns:

Te calmezi, tragi aer in piept. Și te rogi.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Învață gramatică.

| gabicoo a răspuns:

"Pentru limba română apasă tasta 1"

| UnDiavol a răspuns:

Ce nu te omoară te face mai puternic nu văd rostul sama plângă când am Șansa de lupta sunt alți care sunt vai de soarta lor și de viața lor nu ai idee cât suferă uni eu sunt norocos enorm ca pot lupta și am ocazia de lupta pentru tot ce vreau de la viața asta cu Adevărată nu ai idee câți oamnei sufera cu Adevărată și sunt mental și fizic și psichic distruși total și tot lupta cu viața mi-au dat o lecție toți și am Învățată enorm enorm de multe de la ei le sunt dator toată viața mea la oameni ăștia pe care i-am întâlnit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? De ce spui ca esti "destrus metal"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabicoo):

Posibil sa fie bolnav săracul.

Sau troll!

| UnDiavol a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred ca are ceva pe inima îi este greu sa zică sa se deschidă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mental. Dacă constați că ești distrus, asta înseamnă că nu ești distrus complet. Dacă nu ești distrus complet, îți revii treptat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să te încrezi în Dumnezeu. El restaurează ruinele.

| Simpatic a răspuns:

Te gandesti sa te faci bine, sa iti revii.

| StrongHeart a răspuns:

Te rogi

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Un copil din america nici acum nu intelege de unde vine adica: tatal e african, mama chinezoaica iar el e alb si uite asa baiatul nu intelege din ce neam vine pentru ca mama e de un fel, tata e de alt fel iar el e alb la culoarea pielii!

| Catrice a răspuns:

Dacă ești metal destrus te duci la fer vechihee hee

| Zuzu1991 a răspuns:

De ce nu ceri tu ajutorul in limba materna?
ca e, evident ca nu e romana tongue

Întrebări similare