Ai de... nu vreau sa imi da vești proaste presupun ca ti-o trecut! cati ani ai acuma?
Eu am 16 daca nu ti-o trecut dupa atata timp. Eu ma simt mai ok acuma mai merg si la niște bai termale. daca cumva revine durerea mai mare, merg sa imi fac un RMN. Ca vreau sa mai fac sport ca nu imi place sa stau!
Deci tu acuma nu mai ai nimic poți sa spui ca nu te mai doare deloc?
Pai daca te pui sa alergi poți? nu te deranjeaza? acuma depinde si de la ce ai facut asta... de la efort ai racit calumea sau? Eu nu vreau sa raman cu sechele deloc. sper.
Eu am facut de la o miscare greșită si la prea multe antrenamente si am ridicat greutati! da-mi facebook sa mai vorbim ca pe TPU pana raspunzi. cand mai am sa te intreb ceva sa pot sa te intreb! Mersi mult m-ai m-am calmat putin
Da, dar eu fac exercitii singur acasă cu propria greutate si nu vreau sa ma impiedice sa mai fac asta cum faceam inainte adică la intensitate maxima si de aia ma ingrijorez mai mult in rest n-am treabă oricum n-am mai facut nimic de 4 luni efort. etc fac doar genuflexiuni de 2 zile dar usor usor ca sa nu intepenesc dracu