| RAY a întrebat:

Cine a urmat un tratament cu xanax?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Eu, am urmat si eu dar nu mult, maxim o luna, 0, 5 mg/zi. Lua anxietatea dupa o ora, dar nu era un tratament bun, ca poate da dependenta si apoi sa trebuie sa maresti doza pentru acelasi efect, nu se recomanda mai mult de 3 sapt o luna dupa cate citisem.
Ptr anxietate ca sa treaca exista alte tratamente care nu au riscul asta.
Daca ai anxietate, si ai din moment ce iei si iti merge probabil, du-te la un medic, explica tot ce ai simtit, si o sa-ti dea un tratament bun, dupa care vei ramane bine fara sa mai iei. Nu lua de capul tau, nu lua de capu tau ca s-ar putea sa te trezesti ca nu mai poti fara el, si nici nu iti dai seama cand ajungi in situatia asta, mai ales daca o sa ai tenta sa urci dozele.
Nu da la toti dependenta si nici nu urca doza, dar la foarte multi.

9 răspunsuri:
| Dana1999 a răspuns:

Eu am urmat. Este un anxiolitic. Îl iei daca ai frici care nu te lasa sa dormi sau daca vrei sa socializezi mai usor, fără să folosesti alcool.

| RAY explică (pentru Dana1999):

Cat timp ai luat? Cat luai?

| Dana1999 a răspuns (pentru RAY):

0.5 la nevoie

Fii atenta te rog, am luat 0, 25 timp de 7 zile apoi jumatate dar acum numai are efect ce sa fac la noapte?

Suni la 112 si pot sa ti faca cei de pe salvare un diazepam injectabil ca maine sa ti suni doctorul

Am xanax

Ei nu au xanax pe salvare.

Tu faci misto de mine

Nu,chiar nu au toate medicamentele psihiatrice intr o ambulanță. Au doar diazepam.