| frida0purple a întrebat:

Cine are aparat dentar fix pe aici? Vreau sa imi pun (am si nevoie, am ocluzie adanca sau cv de genu) si vreau sa stiu mai multe despre asta. Te doare cand ti-l pune, cat de incomod este, cam cat dureaza sa isi faca efectul etc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Te doare putin, si va fi putin incomod o perioada de timp pana te obisnuiesti deoarece dinti daca nu sunt drepti acel aparat are datoria de a face dintii drepti.
Deja de la 6 luni se vad efectele inca foarte bine, intr-un an maxim 2 ai dintii drepti si frumosi!
Desi aparatul dentar e undeva la 1.000 euro.
Iti vei putea alege ce culoare sa aiba aparatul, roz, alb, verde etc.
Toate intrebarile pe care le ai punele dentistului, el/ea e cel mai in masura sa iti raspunda.
Succes si O zi placuta! happy

2 răspunsuri:
| VladPetcu a răspuns:

Am avut eu si iti zic ca te doare un pic cand ti-l pune si este destul de incomod la inceput. Depinde de cat de rau esti cu dintii. Dar eu am purtat 5 ani, iar in 2 luni dintii au revenit in pozitia normala nu prea e profitabila chestia asta.
Dar eu ti-am raspuns.
Funda?

| VladPetcu a răspuns (pentru VladPetcu):

Pozitia normala=Pozitia initiala