Pai du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere sa mergi la medicul dermatolog. Medicului dermatolog spune-i sa-ti faca reteta cu skynoren(arde cosurile), la mine a mers! 11
Am fost la medicul dermatolog deja de vreo 5 ori, mi-a prescris tratament indelungat cu diferite cremuri si geluri, de ex- skyoren, istrotexin, zinerit, roseliane, teen derm gel si inca multe alte cremuri de la uriage, toate fara nici-un rezultat, iar cu o saptamana in urma am fost externata din spitalul dermatologic unde am fost internata cu cosurile pe fata, putin ce m-a ajutat, practic aceeasi fata o am, medicul termatolog mi-a prescris niste cremuri dar de la ele inca mai tare mi se agraveaza fata.
Bună.
Mergi și la un medic homeopat!
După atâtea tratamente, cum vrei să scapi în 2 - 3 luni?
Pa, pa.
Bună!
Uite ceva aici,
http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/acneea-vulgara_1337
Ar trebui să consulţi un medic ceva.
Te pup!
Nu vad nici-un sens sa consult medicul homeopat.
Dar cine stie, acneea se agraveaza inaintea ameliorarii si in timpul tratamentului? iar mai tirziu tratamentul este de cele mai multe ori eficient
Am mers la derma. si am primit un sapun bioderma care m-a ajutat dar nu prea mult. Intre timp am cautat alte solutii si am folosit bicarbonat si miere sau lamaie, usturoi si multe altele. cauta pe net. Mie mi-a trecut in doua luni.
Deeaandreea9156 întreabă: