anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine dintre voi a avut acnee vulgara pe fata si cum ati scapat de ea in termin de 2-3 luni? Fundita*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiCici a răspuns:

Pai du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere sa mergi la medicul dermatolog. Medicului dermatolog spune-i sa-ti faca reteta cu skynoren(arde cosurile), la mine a mers! 11

| Floarteablbastra a răspuns (pentru CristiCici):

Am fost la medicul dermatolog deja de vreo 5 ori, mi-a prescris tratament indelungat cu diferite cremuri si geluri, de ex- skyoren, istrotexin, zinerit, roseliane, teen derm gel si inca multe alte cremuri de la uriage, toate fara nici-un rezultat, iar cu o saptamana in urma am fost externata din spitalul dermatologic unde am fost internata cu cosurile pe fata, putin ce m-a ajutat, practic aceeasi fata o am, medicul termatolog mi-a prescris niste cremuri dar de la ele inca mai tare mi se agraveaza fata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi și la un medic homeopat!
După atâtea tratamente, cum vrei să scapi în 2 - 3 luni?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Uite ceva aici,
http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/acneea-vulgara_1337
Ar trebui să consulţi un medic ceva.
Te pup!

| Floarteablbastra a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu vad nici-un sens sa consult medicul homeopat.

| Floarteablbastra a răspuns:

Dar cine stie, acneea se agraveaza inaintea ameliorarii si in timpul tratamentului? iar mai tirziu tratamentul este de cele mai multe ori eficient

| Azµre a răspuns:

Se cheamă medic, el îți prescrie tratamentul necesar!

| Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992 a răspuns:

Am mers la derma. si am primit un sapun bioderma care m-a ajutat dar nu prea mult. Intre timp am cautat alte solutii si am folosit bicarbonat si miere sau lamaie, usturoi si multe altele. cauta pe net. Mie mi-a trecut in doua luni.

Întrebări similare