Http://www.okazii.ro/......a113048139 aici este fondul de ten. Iti alegi dupa nuanta pielii. De recomandat este sa nu-l comanzi de pe net daca inca nu l-ai incercat. Du-te prin mall-uri daca ai prin oras, sau la magazine de cosmetica. Daca ai Careffour in oras, ai sa gasesti la farduri si cosmeticale. Nu stiu ce gasesti acolo... Stiu ca sunt mai multe creme... insa o comanzi pe aceea pentru roseata. Poti intreba mai multe pe Site-ul lor, sunt mai documentati in privinta produselor decat mine.
Buna, mama mea e medic dermatolog! Spune ce intrebare ai si o sa-ti raspunda... o chem acum sa vina...
De 2 saptamani, adica de 1 saptamana am roseata oe nas si barba, si cateva cosuri pe langa acele zone. Ce pot face? De la ce e? Tratament, natural, acasa. Multumesc!
Ok, uita-te atent sa vezi daca sunt venisoare rosi subtiri care te mananca... poate fi o boala
Nu, nu sunt deloc. E doar rosu si cateva cosuri ca un fel de bube.
Cu roseata o putem rezolva cat de cat... la cosuri ne mai gandim... Exista in comert o crema de zi si de noapte: FLORITENE. Nu stiu exact pretul acestui produs dar este pentru cuperoza si contine castan. Unge-te dimineata si seara cu acea crema si vezi daca in decursul a doua saptamani iti trece, sau cel putin scade. E foarte buna si e naturala. Pentru a astupa acea roseata poti folosi un fond de ten de la L'Oreal indicat cu efect calmant, care sa fie cam in aceeasi nuanta cu culoarea pielii tale. Iti garantez ca nu o sa se vada nimic. Insa, nu iti recomand daca ai si cosulete. Deoarece ele se pot agrava de la contactul cu un produs care nu face bine tenului. Si pot sa se infecteze sau inflameze. Pentru cosulete iti recomant sa incerci un purificant. Cel de la L'Oreal e bun. se numeste: Pure Zone. Foloseste-l 2 saptamani, in fiecare dimineata. Pe langa ca va vindeca ince-incet cosurile, dimineata te si racoreste bine! Dupa folosirea lui, tamponeaza usor fata cu un prosop uscat. Pe langa acest purificant iti poti achizitiona de la Oriflame, stickul corector pentru cosuri cu ceai verde. E bun, insa isi face efectul putin mai greu si vei avea impresia poate ca ai aruncat niste bani pe geam. Iti spun ce stiu. Bafta!
Nu... dar stiu eu despre biologie!
E materia mea preferata si invat mult la ea!
Sper ca te-am ajutat!
Da, este! Am uitat sa-ti spun de ea... probabil m-am gandit ca esti unul dintre acei tineri care nu tin cont de leacuri mai naturale 100%... Crema de galbenele ajuta la cosuri. In general le usuca, insa va fi nevoie sa iti iei un recipient mai mare, pentru ca trebuie sa te dai mai mult timp cu ea. Este recomandat 2-3 saptamani, sau pana iti va placea ce vezi in oglinda. Ai grija, de oarece, crema de galbenele mai ingrasa tenul. Iti recomand mai bine, sa inlocuiesti crema de galbenele cu crema cu extract de galbenele de la Elmiplant. Nu e la fel de buna ca un produs natural, dar cel putin isi face efectul mai repede si nu ingrasa decat 5-10% tenul. Pentru roseata crema de galbenele nu e buna! Agraveaza si se poate si umfla zona cu probleme. De evitat faptul: in caz ca ai cosuri pe zona cu roseata, mai bine nu te da cu crema de galbenele, deoarece ti-am zis ce se va intampla. Iti recomand sa dai cativa banuti in plus pentru un produs bun, decat sa creezi pe fata ta ceva oribil. In caz ca mai nelamuriri intreaba-ma
Eu am fata mai alba, imi poti recomanda un fond de net la un pret mic? Si Floritene am gasit mai multe nu stiu de care sa iau. Sunt baiat.
Fond de ten L'Oreal Infallible Tester 10 ml - 235 Miel este bun?
Este bun, insa ti-am zis intr-un nou comentariu despre alegerea fondului de ten. El nu se face asa dupa cum imi vine... Trebuie ales cu grija, deoarece poti sa dai foarte usor comandand de pe net bani pe geam
Gal_Flavia_1997 întreabă:
Mario1996 întreabă: