Sa irosesc banii in chestii inutile NU TREBUIE.
Du-te ma, e destul de bun e probat si testat 100% eficient. Se gaseste in mall.
Ce sa cumpar?
In orice mall mai precis carrefour la ceaiuri gasesti 2 sau 3 marci care pune ceai de dormit sau bien dormir daca le aduce din Spania, ia-l pe cel mai scump 10 lei daca o fi maxim il bei te intinzi in pat si dupa un instant te trezesti dimineata.
Du-te si trezeste-te tu eu dupa cum am scris nu am dorinta sa imi otravesc organismul.
Nu intelegi deloc alea sant plante naturale nu e otrava.
Invers tu nu ma intelgi exemplu:s-a constatat ca in cafea este adaugat un drog in cantitate de 0, 111111 pentru cu sa fie dependenta asa e si cu pastilele.
Ceaiu nu e o pastila, pastilele de dormit provoaca dependenta altfel daca nu le mai iei nu mai dormi deloc, ceaiul il iei cand e nevoie eu odata la 2 saptamani sau la o luna nimeresc cand ma scol noaptea si nu pot dormi imi fac unu si imi cade bine. Daca era chimic era dulce de ce ii pun zahar ca sa nu fie amar cand il beau.
Exemplu:eu la ora 11 noaptea am plecat pina la bucatarie sa maninc ceva cind ma culc in burta mincarea sa prelucreaza. Daca nu stii omul adoarme doar cind tot corpul e relaxat.
Si tu daca nu stii ca ceaiul calmeaza corpul ee. Ala e rolul lui.
Bla bla bla multe poti sa spui dar tu demonstreaza.
Copil incapatanat mai ai multe de invatat in viata ta.
Ceaiul de tei este foarte bun pentru linistire, poti folosi si pastile de la farmacie fara prescriptie medicala-dar conteaza vastra-daca situatia persista mai mult de o saptamana ar fi bine sa consulti medicul.
Situatia persista inca de copil mic tin minte la gradinita toti dormeau iar eu niciodata.
Un dus fierbinte si un ceai de tei cu lamaie. Te bagi in pat si te uiti la un film de comedie, si ai sa adormi ca un bebelus!
Apuca-te de un sport. Iti va consuma surplusul de energie si vei putea dormi linistit. In plus te mentii si sanatos.
Si eu am avut problema asta.Mi-am dat seama ca daca beau lapte de vaca (fiert)la cina adorm mai usor.(daca mananci un mar seara te trezesti a doua zi mai usor).
Ai cateva variante :
Bei un ceai (de tei, menta sau de somn.)
Ori iei o pastila de somn
Ori stai pana obosesti, pana tii se inchid ochii si ai sa te culci asa bine incat nu ai sa te mai trezesti:=]
Eu sunt energic si nu voi obosi, daca sa astept pina ce inchid ochii ceasta va fi pina la ora 3 00 in rest citeste ce am scris mai sus.
Apuca-te de baut, un litru de Vodka te rezolva instantaneu, stiu din propria experienta Poate maicata sa traga si cu tunu ca nu te mai trezesti
Daca practici aceasta metoda BRAVO DEGRADEZI.
Pai da ala asa prost e? Aia e intrebare de pus? Inseamna ca trebuie sa ii cante cineva cantece de leagan
Incearca sa visezi la cea mai frumoasa fata din clasa care o placi si o sa adormi. mai poti sa incerci si sa stai pe spate cu mainile pe piept dar merge rar aceasta metoda.
Uite un site care te poate ajuta http://www.descopera.ro/......mi-noaptea Funda?
Mincara agraveaza situatia.
Stiu cum e Incearca sa bei un ceai si nu mai sta cu gandul ca "Off, iar nu pot sa dorm". Pastilele nu sunt bune daca esti mica:d. Daca situatia e mai grava si nu mai rezisti trebuie sa mergi la medic :***
Ciaiul nimic nu ajuta, pastile nici nu ma gindesc sa beu dar medicul mai mare dauna aduce si la urma eu nu sunt ea.
Si ce rezolvare ai gasit?
M-am gandit la ceva frumos, ce-mi place foarte tare, si s-au relaxat singuri. Si daca nu se relaxeaza ii poti forta, eu cu forta a trebuit prima data sa o fac pana s-au obisnuit.
Eu nu ma gindesc decit la ceea ce imi place.NU AJUTA.
Incearca sa te pui pe burta, si inainte du-te ia niste aer curat. Face bine pentru somn.
Pe burta nu imi este comod iar o gura de aer eu la fiecare ora eu.
Eu m-am ocupat cu sportul 2 ani nu a ajutat.
Maii... Gândește-te la ceva, orice, și ai sa vezi ca atunci când te gândești obsa te ia și somnu
Deloc nu te ia somnu mai tare ma deranjez NU RECOMAND.