anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi da niste sfaturi CUM SA ADORM MAI REPEDE ca stau in pat si nu pot adormi.Mama imi spune sa ma relaxez dar eu parca sunt relaxat am incercat niste metode dar rezultatul nu l-am observat.AJUTOR. FUNDA. URGENT! Scuze de categorie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
40 răspunsuri:
| TeodoraTIL a răspuns:

Stiu cum e sad Incearca sa bei un ceai si nu mai sta cu gandul ca "Off, iar nu pot sa dorm". Pastilele nu sunt bune daca esti mica:d. Daca situatia e mai grava si nu mai rezisti trebuie sa mergi la medic :***

| mgtow a răspuns:

Cumpara ceai de adormit il bei si dormi in cateva momente.

| Davidutz_Davidutzull_1996 a răspuns:

Maii... Gândește-te la ceva, orice, și ai sa vezi ca atunci când te gândești obsa te ia și somnu

| Yasmine1999 a răspuns:

Ai cateva variante :
Bei un ceai (de tei, menta sau de somn.)
Ori iei o pastila de somn
Ori stai pana obosesti, pana tii se inchid ochii si ai sa te culci asa bine incat nu ai sa te mai trezesti:=]

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TeodoraTIL):

Ciaiul nimic nu ajuta, pastile nici nu ma gindesc sa beu dar medicul mai mare dauna aduce si la urma eu nu sunt ea.

| MayaPhoenix a răspuns:

Am avut si eu problema asta, si am descoperit ca ochii nu erau relaxati.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Sa irosesc banii in chestii inutile NU TREBUIE.

| AlexisAlexx a răspuns:

Uite un site care te poate ajuta http://www.descopera.ro/......mi-noaptea Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Davidutz_Davidutzull_1996):

Deloc nu te ia somnu mai tare ma deranjez NU RECOMAND.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceaiul de tei este foarte bun pentru linistire, poti folosi si pastile de la farmacie fara prescriptie medicala-dar conteaza vastra-daca situatia persista mai mult de o saptamana ar fi bine sa consulti medicul.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Du-te ma, e destul de bun e probat si testat 100% eficient. Se gaseste in mall.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yasmine1999):

Eu sunt energic si nu voi obosi, daca sa astept pina ce inchid ochii ceasta va fi pina la ora 3 00 in rest citeste ce am scris mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MayaPhoenix):

Si ce rezolvare ai gasit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexisAlexx):

Mincara agraveaza situatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Situatia persista inca de copil mic tin minte la gradinita toti dormeau iar eu niciodata.

anonim_4396

Ce sa cumpar?

In orice mall mai precis carrefour la ceaiuri gasesti 2 sau 3 marci care pune ceai de dormit sau bien dormir daca le aduce din Spania, ia-l pe cel mai scump 10 lei daca o fi maxim il bei te intinzi in pat si dupa un instant te trezesti dimineata.

anonim_4396

Du-te si trezeste-te tu eu dupa cum am scris nu am dorinta sa imi otravesc organismul.

| MayaPhoenix a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am gandit la ceva frumos, ce-mi place foarte tare, si s-au relaxat singuri. Si daca nu se relaxeaza ii poti forta, eu cu forta a trebuit prima data sa o fac pana s-au obisnuit.

Nu intelegi deloc alea sant plante naturale nu e otrava.

anonim_4396

Eu nu ma gindesc decit la ceea ce imi place.NU AJUTA.

anonim_4396

Invers tu nu ma intelgi exemplu:s-a constatat ca in cafea este adaugat un drog in cantitate de 0, 111111 pentru cu sa fie dependenta asa e si cu pastilele.

Ceaiu nu e o pastila, pastilele de dormit provoaca dependenta altfel daca nu le mai iei nu mai dormi deloc, ceaiul il iei cand e nevoie eu odata la 2 saptamani sau la o luna nimeresc cand ma scol noaptea si nu pot dormi imi fac unu si imi cade bine. Daca era chimic era dulce de ce ii pun zahar ca sa nu fie amar cand il beau.

| MayaPhoenix a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa te pui pe burta, si inainte du-te ia niste aer curat. Face bine pentru somn.

anonim_4396

Exemplu:eu la ora 11 noaptea am plecat pina la bucatarie sa maninc ceva cind ma culc in burta mincarea sa prelucreaza. Daca nu stii omul adoarme doar cind tot corpul e relaxat.

| dinucristian2000 a răspuns:

Incearca sa visezi la cea mai frumoasa fata din clasa care o placi si o sa adormi. mai poti sa incerci si sa stai pe spate cu mainile pe piept dar merge rar aceasta metoda.

anonim_4396

Pe burta nu imi este comod iar o gura de aer eu la fiecare ora eu.

| WhiteShadow238 a răspuns:

Apuca-te de baut, un litru de Vodka te rezolva instantaneu, stiu din propria experienta laughing Poate maicata sa traga si cu tunu ca nu te mai trezesti

Si tu daca nu stii ca ceaiul calmeaza corpul ee. Ala e rolul lui.

| MayaPhoenix a răspuns:

Ce sa mai spun... fa sport