anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi da niste sfaturi CUM SA ADORM MAI REPEDE ca stau in pat si nu pot adormi.Mama imi spune sa ma relaxez dar eu parca sunt relaxat am incercat niste metode dar rezultatul nu l-am observat.AJUTOR. FUNDA. URGENT! Scuze de categorie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
40 răspunsuri:
| soloangel01 a răspuns:

Si eu am avut problema asta.Mi-am dat seama ca daca beau lapte de vaca (fiert)la cina adorm mai usor.(daca mananci un mar seara te trezesti a doua zi mai usor).

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WhiteShadow238):

Daca practici aceasta metoda BRAVO DEGRADEZI.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Bla bla bla multe poti sa spui dar tu demonstreaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MayaPhoenix):

Eu m-am ocupat cu sportul 2 ani nu a ajutat.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Copil incapatanat mai ai multe de invatat in viata ta.

| WhiteShadow238 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da ala asa prost e? Aia e intrebare de pus? laughing Inseamna ca trebuie sa ii cante cineva cantece de leagan

| BobyDoru a răspuns:

Ceai de tei si sex. Dar nu in ordinea asta

| MiruD a răspuns:

Un dus fierbinte si un ceai de tei cu lamaie. Te bagi in pat si te uiti la un film de comedie, si ai sa adormi ca un bebelus!

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Apuca-te de un sport. Iti va consuma surplusul de energie si vei putea dormi linistit. In plus te mentii si sanatos.

| Grigore666 a răspuns:

Fă ceva obositor.